Doğrudur ama bir bildikleri vardır diyebilirim ancak. Bu saatten sonra ki güncelleme ColorOS 7 olacağı ihtimali yüksek olduğundan bir şeyleri deniyorlar diyebiliriz. Tabii bu benim şahsi fikrim.Ben yaptım ama şahsen tavsiye etmem. Saklama alanı temizleme ve virüs taraması özelliklerimiz kaldırıldı. Önceki güncellemenin stock romunu arıyorum hatta sık kullandığım özelliklerdi. Var olanı kaldırmak hele ki kullanışlı iki şey iken. Garip bir hal alıyor bu oppo.
Doğrudur ama bir bildikleri vardır diyebilirim ancak. Bu saatten sonra ki güncelleme ColorOS 7 olacağı ihtimali yüksek olduğundan bir şeyleri deniyorlar diyebiliriz. Tabii bu benim şahsi fikrim.
A5 2020 coloros7 ile birlikte android 10 güncellemesini alacak.Mesajlar birleştirildi:
Ben A5 2020 kullanıyorum Cloros7 bu cihaza gelmiyormuç
Eğer modellerde bir güncelleme yoksa A5S bildiğim kadarıyla almıyor.Merhaba ,
A5S Modeline güncelleme gelecek mi ?
Cevabınız için teşekkür ederim.Eğer modellerde bir güncelleme yoksa A5S bildiğim kadarıyla almıyor.
Telefonunuz hayırlı olsun hocam, çinli firmalar sürprizlerle dolu, bekleyip göreceğiz.Cevabınız için teşekkür ederim.
Bekleyip görelim bakalım. Telefonu pazar günü aldım. Alırken bu tür şeylere bakmayı atladım. Bir dahaki sefere daha dikkatli olurum artık![]()