• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Ekran Koruyucu

meliksahserefli

Emekli Forum Ekibi Üyesi
Onursal Üye
Merhaba,hangi marka ekran koruyucuları kullanıyorsunuz?
Hangi markayı önerirsiniz ve nerden satın aldınız?
Cevaplarınızı merak ediyorum malûm bir çok kişide fark etmiştir Reno 2Z cihazımın kendisinden olan ekran koruyucu çok kötü malûm sizde fark etmişsinizdir.
Screenshot_2020-04-10-20-16-58-10.png

Yukarda ki ürünü kullanan var mı? Deneyimlerini de paylaşıp bilgilendirirse memnun kalırım ben almayı düşünüyorum.
 

Erolalper

Aktif Üye
Aktif Üye
Hâlâ çok kararsızım :(
Mesajlar birleştirildi:


Ekran filmi nasıl oluyor hiç duymadım
Reno2z ile gelen, diğer oppolarda da geliyor mu bilmiyorum, ince birşey, @emresezer39 in dedigi gibi sadece çizilmeye karşı koruyor, ekran bir yıl kırılmaya karşı garantili olduğu için sadece cizilmesin yeter diyorum şimdilik :)
 
Upvote 0

Erolalper

Aktif Üye
Aktif Üye
Online alımlarda ve belirli siteler üzerinde belirli saticilardan alındığında geçerliydi. Yoksa benim kutuda da bir ibare yok.
 
Upvote 0

Erolalper

Aktif Üye
Aktif Üye
Kendim hep nano ekran koruyucu kullanıyorum kırılmaz cam gibi sert değil esnek ve daha ince bu markayı kullanmadım ama nanoymuş buda Oppo Reno 2z Zore Fiber Nano Ekran Koruyucu - n11.com
Hocam bu ürün tam ekran için mi, yani kenarlardaki egimlere de mi yapışıyor, hic boşluk kalmıyor mu ekranda. Bugün Nano blue ürün aldım tam ekran değil, oldu olmadı ortalanmadi derken ürüne toz yapıştı yapamadım
 
Upvote 0

emresezer39

CreedSkriLLeXx
Asistan
Hocam bu ürün tam ekran için mi, yani kenarlardaki egimlere de mi yapışıyor, hic boşluk kalmıyor mu ekranda. Bugün Nano blue ürün aldım tam ekran değil, oldu olmadı ortalanmadi derken ürüne toz yapıştı yapamadım
ben bu markayı kullanmadım başka markanın nano camını kullandım tam kaplıyordu buda tam kaplıyodur büyük ihtimalle toz olayına gelirsek çok dikkat istiyor tozsuz ortamda yapmak lazım toz yapışsa bile içerisinden bant tarzı şeyler çıkıyor ekrana veya koruyuca yapışan tozları bant yardımıyla temizleyebiliyorsunuz ama gerçekten zahmetli bir işlem.
 
Upvote 0

Grknreno

Profesör
Aktif Üye
Reno 2z ye göre istediğim gibi bir tam kaplayan ekran koruyucu bulamadım bir türlü. Var mı bildiğiniz bir tam kaplayan ekran koruyucu?
 
Upvote 0
Üst