• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

Tartışma Realme Android 10 güncelleme sonrası

Mehmet38

Taze Üye
Üye
Oppo realme 5i kullanıyorum . 3 gün önce android 10 güncelleme geldi ve sonrasında telefon ( 8 gb ram ) kasmaya donmaya aşırı ısınmaya ve bataryası hızlı bitmeye basladi. Yani başıma hiç olmayan şeyler geliyor . Çözüm var mı ? :rolleyes:

Patiayak

Forum Tutsağı
Aktif Üye
İsterseniz güncellemeden sonra telefonu fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz, gerekli yedeklemeleri yaptıktan sonra. Çünkü önceki sürümden arta kalan sürüm dosyaları bazen yeni sürümde sorun yaratabiliyor.​

Kuaty

Taze Üye
Üye
Dün aldım realme 5i güncellesemmi güncellemesemmi kararsız kaldım performans düşüşü düzeldi mi acaba ?

Prometheus38

Yeni Üye
Üye
Bu sorun neredeyse 8 aydır devam ediyor bir türlü düzeltip adam akıllı bir güncelleştirme veremediler , hatta android 9'a geri dönmek isteyenler için rom yayınladılar : Realme 5i Rollback. Bu arada cihazın 8gb ram'i olduğuna emin misiniz? 4gb olması lazım.

Prometheus38

Yeni Üye
Üye
Hocam şuan realme 5i kullanıyormusunuz.Kullanıyorsanız anroid 10 a güncellememi önerirmisiniz.
Bir 10 gün önce kullanmayı bıraktım hocam ,oppo a73 aldım, en son güncellemeyle şarj süresi android 9'a göre baya düşmüştü, performans olarak android 9 daha iyiydi , ben de artık bıktım düzelmesini beklemekten cihazı değişdim android 9 'a dönmek yerine. Benim önerim bir süre daha 9 'da kalmanız.