İsterseniz güncellemeden sonra telefonu fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz, gerekli yedeklemeleri yaptıktan sonra. Çünkü önceki sürümden arta kalan sürüm dosyaları bazen yeni sürümde sorun yaratabiliyor.
Hard reset attınız isterseniz.Fabrika ayarlarına donderim bir gün boyunca performans iyiydi. Şimdi tekrar aynı oldu
Hocam şuan realme 5i kullanıyormusunuz.Kullanıyorsanız anroid 10 a güncellememi önerirmisiniz.Bu sorun neredeyse 8 aydır devam ediyor bir türlü düzeltip adam akıllı bir güncelleştirme veremediler , hatta android 9'a geri dönmek isteyenler için rom yayınladılar : Realme 5i Rollback. Bu arada cihazın 8gb ram'i olduğuna emin misiniz? 4gb olması lazım.
Bir 10 gün önce kullanmayı bıraktım hocam ,oppo a73 aldım, en son güncellemeyle şarj süresi android 9'a göre baya düşmüştü, performans olarak android 9 daha iyiydi , ben de artık bıktım düzelmesini beklemekten cihazı değişdim android 9 'a dönmek yerine. Benim önerim bir süre daha 9 'da kalmanız.Hocam şuan realme 5i kullanıyormusunuz.Kullanıyorsanız anroid 10 a güncellememi önerirmisiniz.
Anladım teşekkür ederim.Bir 10 gün önce kullanmayı bıraktım hocam ,oppo a73 aldım, en son güncellemeyle şarj süresi android 9'a göre baya düşmüştü, performans olarak android 9 daha iyiydi , ben de artık bıktım düzelmesini beklemekten cihazı değişdim android 9 'a dönmek yerine. Benim önerim bir süre daha 9 'da kalmanız.