W
wittroc
Guest
Google, Android 11 hakkında yeni bilgiler paylaştı.
Açıklamaya göre Google, Android 11 betasını 3 Haziran'da yayınlayacak.
Google, geliştirici sitesindeki Android 11 sayfasında sessiz sedasız bir güncelleme yaptı. Güncelleme ile Google, işletim sisteminin yeni sürümü hakkında bilgiler verdi.
Ayrıca Google, 3 Haziran'da YouTube üzerinden The Beta Launch Show adında bir yayın yapacak.
The Beta Launch Show’da Google’ın I/O etkinliğinde Android ekibinin paylaşacağı haberler, gelişmeler ve duyurular paylaşılacak.
Ayrıca Android Developers resmi Twitter hesabından paylaşılan bilgiye göre #AskAndroid etiketi kullanılarak sorulan sorular yayın sırasında tartışılacak.
Peki ya siz, Android 11 ile ne gibi yenilikler gelmesini bekliyorsunuz?
Mesajlar birleştirildi:
Bazı kaynaklar Android 11 alacak cihazların listesini paylaşmış ama doğruluk payı ne kadar bilmiyorum.Google, Android 11 hakkında yeni bilgiler paylaştı.
Açıklamaya göre Google, Android 11 betasını 3 Haziran'da yayınlayacak.
Google, geliştirici sitesindeki Android 11 sayfasında sessiz sedasız bir güncelleme yaptı. Güncelleme ile Google, işletim sisteminin yeni sürümü hakkında bilgiler verdi.
![]()
Ayrıca Google, 3 Haziran'da YouTube üzerinden The Beta Launch Show adında bir yayın yapacak.
The Beta Launch Show’da Google’ın I/O etkinliğinde Android ekibinin paylaşacağı haberler, gelişmeler ve duyurular paylaşılacak.
Ayrıca Android Developers resmi Twitter hesabından paylaşılan bilgiye göre #AskAndroid etiketi kullanılarak sorulan sorular yayın sırasında tartışılacak.
Peki ya siz, Android 11 ile ne gibi yenilikler gelmesini bekliyorsunuz?