B Burcu33 Taze Üye Üye 16 Tem 2020 #1 Herkese merhaba aldığım reno 3 telefonda bildirim ışığını bulamıyorum ve büyük eksiklik yaşıyorum.bu soruna çözüm bulabilen var mı?çok dert edindim
Herkese merhaba aldığım reno 3 telefonda bildirim ışığını bulamıyorum ve büyük eksiklik yaşıyorum.bu soruna çözüm bulabilen var mı?çok dert edindim
W wittroc Guest 16 Tem 2020 #2 Büyük ihtimalle cihazda bildirim ışığı bulunmuyor. Çentikli telefonların büyük bir kısmında da bulunmamakta. Ayrıca telefonun ön yüzünde bildirim ışığı verecek bir kısım da yok. Upvote 0
Büyük ihtimalle cihazda bildirim ışığı bulunmuyor. Çentikli telefonların büyük bir kısmında da bulunmamakta. Ayrıca telefonun ön yüzünde bildirim ışığı verecek bir kısım da yok.
B Burcu33 Taze Üye Üye 17 Tem 2020 #4 Şöyle çözdüm sorunu siyah ekrana saati ekleyince gelen bildirim altta gözüktü.en azından her seferinde telefonu açmak zorunda kalmayacağım tesk ederim Upvote 0
Şöyle çözdüm sorunu siyah ekrana saati ekleyince gelen bildirim altta gözüktü.en azından her seferinde telefonu açmak zorunda kalmayacağım tesk ederim