Durum çubuğunda YouTube da veya Spotify da bişey izlerken dinlerken durum çubuğunda küçük resim şeklinde uygulama görünmüyor çözümü bilen var mı
Daha önceden gözüküyormudu? cihazınız A74 Dü galiba demeDurum çubuğunda YouTube da veya Spotify da bişey izlerken dinlerken durum çubuğunda küçük resim şeklinde uygulama görünmüyor çözümü bilen var mı
Sanırım baya önceden görünüyordu uzun süredir ne yapsam böyle . Cihazım reno 5 liteDaha önceden gözüküyormudu? cihazınız A74 Dü galiba deme
Ayarlar > Bildirim ve Durum Çubuğu > Bildirimleri Yönet bölümüne gelin, karşınıza çıkan ekrandan bildirimin görünmediği ya da görünmesini istediğiniz uygulamaya dokunun ve ardından en üstteki "Bildirimlere izin ver" seçeneğini açık konuma getirin. Sonrasında kilit ekranında ekranın üst kısmında görüntülenmesi seçeneklerinden istediklerinizi seçinDurum çubuğunda YouTube da veya Spotify da bişey izlerken dinlerken durum çubuğunda küçük resim şeklinde uygulama görünmüyor çözümü bilen var mı
Bu konu hakkında yeni yüklediğiniz bir uygulama veya virus den kaynaklı sıkıntı olabilir bir sey engelliyor olabilir. Cihaz sürümünüz yeni güncelleme yaptıysanız cihaza Hard reset atıp tam anlamıyla sıfırlarsanızSanırım baya önceden görünüyordu uzun süredir ne yapsam böyle . Cihazım reno 5 lite
Denedim sorun devam ediyor maalesef . Durum çubuğunda hiçbir şekilde görünmüyor fakat çubuğu aşağı çekince bildirim kısmında görünüyor.Ayarlar > Bildirim ve Durum Çubuğu > Bildirimleri Yönet bölümüne gelin, karşınıza çıkan ekrandan bildirimin görünmediği ya da görünmesini istediğiniz uygulamaya dokunun ve ardından en üstteki "Bildirimlere izin ver" seçeneğini açık konuma getirin. Sonrasında kilit ekranında ekranın üst kısmında görüntülenmesi seçeneklerinden istediklerinizi seçin
Deneyiniz lütfen
Aynı durum . Bir türlü çözemedim bunu .Aynısı bende de oluyor spotify açıkken durum çubuğunda simge çıkmıyor ancak bildirim panelini açınca orada kontroller var.
Bana kalırsa bu bir hata değil,sonuçta bildirim panelini açınca görebiliyorum o yüzden benim için sıkıntı değil.Aynı durum . Bir türlü çözemedim bunu .
Kişiden kişiye değişir .Bana kalırsa bu bir hata değil,sonuçta bildirim panelini açınca görebiliyorum o yüzden benim için sıkıntı değil.