K karaefe17 Üyecik Üye Mesajlar 39 Puanları 0 Cihaz Reno 2Z 20 Eyl 2021 #1 arkadaslar ben telefonumda bulunan tunein radyodaki radyolari araba radyosundan dinlemek istiyorum Bluetooth baglantim var ne yapmam lazim
arkadaslar ben telefonumda bulunan tunein radyodaki radyolari araba radyosundan dinlemek istiyorum Bluetooth baglantim var ne yapmam lazim
'Caner Emekli Forum Ekibi Üyesi Onursal Üye Mesajlar 444 Çözümler 31 Puanları 2,850 Cihaz Reno 5 Lite 20 Eyl 2021 #2 karaefe17 adlı kullanıcıdan Alıntı: arkadaslar ben telefonumda bulunan tunein radyodaki radyolari araba radyosundan dinlemek istiyorum Bluetooth baglantim var ne yapmam lazim Genişletmek için tıkla ... Merhaba Telefonunuzla arabayı ilk eşleştirmenizde gerekli izinleri veriniz. Upvote 1
karaefe17 adlı kullanıcıdan Alıntı: arkadaslar ben telefonumda bulunan tunein radyodaki radyolari araba radyosundan dinlemek istiyorum Bluetooth baglantim var ne yapmam lazim Genişletmek için tıkla ... Merhaba Telefonunuzla arabayı ilk eşleştirmenizde gerekli izinleri veriniz.