H Hesene.72 Taze Üye Üye 13 Ocak 2020 #1 Telefonum oppo reno 2z kilit ekranında yön kamerayı nasıl devre dışı bırakabilirim çocuklar dokunduğu için kapatmak istiyorum Ekli dosyalar Screenshot_2020-01-13-13-47-12-25.png 4.9 MB · Görüntüleme: 105
Telefonum oppo reno 2z kilit ekranında yön kamerayı nasıl devre dışı bırakabilirim çocuklar dokunduğu için kapatmak istiyorum
E executer Taze Üye Üye 13 Ocak 2020 #2 Ayarlarda güvenlik - kilit ekranı - kısayollar diye bi seçenek olması lazım oradan kapatılabiliyor galiba Upvote 0
Ayarlarda güvenlik - kilit ekranı - kısayollar diye bi seçenek olması lazım oradan kapatılabiliyor galiba
A abux Yeni Üye Üye 16 Eki 2020 #4 Bende bu çözümü arıyorum. Her cebimden çıkarttığımda kamera kendiliğinden açılıyor. Upvote 0
A abux Yeni Üye Üye 16 Eki 2020 #6 ona da baktım ama kilit konulabilen uygulamalar içerisinde kamera yok Upvote 0
F fitter Yeni Üye Üye 21 Eki 2020 #7 Kamera kısa erişim yolu olduğu için açılıyor ise o kısa erişimi kaldırın. Genelde o harfi çizildiğinde veya sağ alt köşede bulunur Upvote 0
Kamera kısa erişim yolu olduğu için açılıyor ise o kısa erişimi kaldırın. Genelde o harfi çizildiğinde veya sağ alt köşede bulunur