Root atamazsınız...merhabalar benim oppo a15s model bir telefonum var Root atmak istiyorum Bilgisayarım felan var youtubeda bunla ilgili şeyler bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Root atamazsınız güvenlik sebebiyle, bootloader kilidi açmanız gerekir buda mümkün değil maalesef, oppo bootloader kilidini şifresini paylaşmıyor güvenlik sebebiyle.merhabalar benim oppo a15s model bir telefonum var Root atmak istiyorum Bilgisayarım felan var youtubeda bunla ilgili şeyler bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi?
ya acarsa arkadas ?Root atamazsınız güvenlik sebebiyle, bootloader kilidi açmanız gerekir buda mümkün değil maalesef, oppo bootloader kilidini şifresini paylaşmıyor güvenlik sebebiyle.
ya belki birisi bootloather kilidini verir sonradanYa tutarsa mantığı olmaz bu işler.
Siz vereceksiniz sanırım.ya belki birisi bootloather kilidini verir sonradan
Sizin telefon Xiaomi gördüğüm kadarıyla, Xiaomi de mümkün bootloader kilidi açmanız, ama Oppo'da mümkün değil maalesef güvenlik açısından.ya acarsa arkadas ?
alinti ne ise yariyorSizin telefon Xiaomi gördüğüm kadarıyla, Xiaomi de mümkün bootloader kilidi açmanız, ama Oppo'da mümkün değil maalesef güvenlik açısından.
Merhabaa
alinti ne ise yariyor
?