Merhaba bir yanlışlık sonucu apk güncellemesinden dolayı a5 2020 telefondaki kamera uygulaması açılmıyor. Yaptığımız güncellemeyi sildik. Durdurduk. Ama yine açılmıyor. Lütfen yardım..
Merhaba bir yanlışlık sonucu apk güncellemesinden dolayı a5 2020 telefondaki kamera uygulaması açılmıyor. Yaptığımız güncellemeyi sildik. Durdurduk. Ama yine açılmıyor. Lütfen yardım..
Site içinden arama barına oppo camera yazınız en son güncel olanı tarihlerden anlarsınız, indiriniz.Linkin karşılığı yok (404 hatası). Ama yine site içinden aradım neyi indirmem gerekiyor anlayamadım. 3 tane APK dosyası var.
Estağfurullah ne meşguliyeti,çözümü bulunur inşaallahEn sonuncuyu da ilkini de denedim telefonun kaldırabileceği güncelleme olmuyor. Sizleri de sürekli meşgul etmek istemem. Aynı sorunu yaşayıp çözen umarım olur buraya yazıverir. Şimdilik gcam den devam..
Adınıza sevindim , fabrika ayarlarına mı döndürdüler yoksa hard reset mi atmanızı önerdiler acaba çözüm olarak.Merhaba oppo destek ten aldığım öneri doğrultusunda telefonu sıfırlayarak yani herşeyi silerek sorunu çözdük