• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

Yardım Oppo A5 2020 tema mağazası sorunu

BurakünaL34

Taze Üye
Üye
Arkadaşlar telefonu rootlayıp tema mağazasını silip tekrar yüklemekten başka yapmadığım birşey kalmadı fakat tema mağazasını hiçbir şekilde aktifleştiremiyor ve kullanamıyorum. Kullanılan cihazda böyle bir özellik olup kullanılamaması insanı deli ediyor.

BurakünaL34

Taze Üye
Üye
nasıl rootladın cihazı bende atmaya çalışıyorum reno2 z cihazım başaramadım bir türlü
Yanlış anlamışsın. Root atıp uygulamayı silip yüklemekten başka denemediğim işlem kalmadı dedim.Ama. Root atabilmek için telefonu pc ye bağlaman gerekiyor. Başlıklardan takip edersen root yapanlar var birde kingroot diye bir uygulama var googleden indir uygulamayı kur ver onay ver. Samsung ta xiaomi de bu şekilde root yapmıştım telefonları.

Upvote 0

dsdsad

Yeni Üye
Üye
Yanlış anlamışsın. Root atıp uygulamayı silip yüklemekten başka denemediğim işlem kalmadı dedim.Ama. Root atabilmek için telefonu pc ye bağlaman gerekiyor. Başlıklardan takip edersen root yapanlar var birde kingroot diye bir uygulama var googleden indir uygulamayı kur ver onay ver. Samsung ta xiaomi de bu şekilde root yapmıştım telefonları.
sen bootloaderi açıp mı attın ben kingorootla denedim olmadı
bootloader açın falan dediler adb ile denedim fastboot modu yok cihazda o yüzden bootloader açamıyorum root ta atamıyorum

Upvote 0