Oppo bir önceki sürüme dönüşe izin vermiyor.Döndüremezsiniz, maalesef.
Ayrıca sizinki güvenlik yaması bazı iyileştirmeler içerir, büyük bir değişiklik yapmaz telefonda.Oppo bir önceki sürüme dönüşe izin vermiyor.
Anladım teşekkür ederim.Döndüremezsiniz, maalesef.
Anladım teşekkür ederim peki stock room ne demek?Oppo bir önceki sürüme dönüşe izin vermiyor.
Mesajlar birleştirildi:
Ayrıca sizinki güvenlik yaması bazı iyileştirmeler içerir, büyük bir değişiklik yapmaz telefonda.
Oppo bir önceki sürüme dönüşe izin vermiyor.
Mesajlar birleştirildi:
Ayrıca sizinki güvenlik yaması bazı iyileştirmeler içerir, büyük bir değişiklik yapmaz telefonda.
Stock Rom; cihaz üreticilerinin geliştirdiği, müşterilerine dağıttığı ve zaman zaman güncellediği romlardır. Orijinal bir Android cihaz aldığınızda içinde yüklü olan stock romdur. Android cihazınızda stock rom yüklüyse gereksiz, kullanmadığınız uygulamaların olduğunu görürsünüz.Anladım teşekkür ederim.
Mesajlar birleştirildi:
Anladım teşekkür ederim peki stock room ne demek?
Yani ben stock rom yükleyebilir miyimStock Rom; cihaz üreticilerinin geliştirdiği, müşterilerine dağıttığı ve zaman zaman güncellediği romlardır. Orijinal bir Android cihaz aldığınızda içinde yüklü olan stock romdur. Android cihazınızda stock rom yüklüyse gereksiz, kullanmadığınız uygulamaların olduğunu görürsünüz.
Yapabirsiniz ama , tüm sorumluluk size aittir.Yani ben stock rom yükleyebilir miyim
Teşekkür ederim.Yapabirsiniz ama , tüm sorumluluk size aittir.