Bir aydır tema play storyde görünüp telefonda görünmüyor. Ve bugün gelen güncelleme ile 11 colors, telefon kasmaya başladı yardım lütfen
Teşekkür ederim fakat uygulamalarda tema mağazası görünmüyor sadece play storyde güncelle kaldır yazıyor kaldırıyorum ordan fakat yine güncelle yazısı geliyor nereye gittiyse uygulamayı telefonda bulamıyorumMerhaba. Tema mağazası için çözüm şöyle. Ayarlardan uygulamalara girip tema mağazasını bulun. Üst tarafta sağda üç nokta var. Ona basıp güncellemeleri kaldırın. Sonra vereceğim linkteki mağaza apk sını indirip tekrar kurun. Mağaza kurulacaktır. Güncelleme sonrası kasma sorunu için cihazın telefon yöneticisine girip cihazı optimize edin. Sonra yeniden başlatın. TemaMağazasıoksilado. 9.3.0 full.apk
Teşekkür ederim fakat uygulamalarda tema mağazası görünmüyor sadece play storyde güncelle kaldır yazıyor kaldırıyorum ordan fakat yine güncelle yazısı geliyor nereye gittiyse uygulamayı telefonda bulamıyorum
Uygulamalarda sistem uygulamalarını açarak görebilirsiniz. Ama play storedan güncellemeleri kaldır yaptıktan sonra size bir önceki mesajda verdiğim linkteki uygulamayı indirip kurun. O zaman mağaza gelecektirTeşekkür ederim fakat uygulamalarda tema mağazası görünmüyor sadece play storyde güncelle kaldır yazıyor kaldırıyorum ordan fakat yine güncelle yazısı geliyor nereye gittiyse uygulamayı telefonda bulamıyorum
Merhaba. Tema mağazası için çözüm şöyle. Ayarlardan uygulamalara girip tema mağazasını bulun. Üst tarafta sağda üç nokta var. Ona basıp güncellemeleri kaldırın. Sonra vereceğim linkteki mağaza apk sını indirip tekrar kurun. Mağaza kurulacaktır. Güncelleme sonrası kasma sorunu için cihazın telefon yöneticisine girip cihazı optimize edin. Sonra yeniden başlatın. TemaMağazasıoksilado. 9.3.0 full.apk