A adb35 Taze Üye Üye 5 Mar 2020 #1 Merhaba Oppo CPH 1903 Ekran Kilidi unutulmuş. Cihazı sıfırlayamıyoruz. Tekrar şifre istiyor. Ne yapabilirim.
Merhaba Oppo CPH 1903 Ekran Kilidi unutulmuş. Cihazı sıfırlayamıyoruz. Tekrar şifre istiyor. Ne yapabilirim.
B bedrialem Taze Üye Üye 5 Mar 2020 #2 Bende bu konunun cevabını merak ediyorum. Desen kodumu unuttum. Format atayım dedim recoveryde de desen istiyor. Acaba bunun mantığı nedir ? Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır ? Upvote 0
Bende bu konunun cevabını merak ediyorum. Desen kodumu unuttum. Format atayım dedim recoveryde de desen istiyor. Acaba bunun mantığı nedir ? Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır ?
asK Retired at 2022 Emekli 5 Mar 2020 #3 Bu tip durumlarda flashlamanız gerekmektedir. Flash tool ile pcye bağlayıp yapılıyor Upvote 0
A adb35 Taze Üye Üye 5 Mar 2020 #4 asK adlı kullanıcıdan Alıntı: Bu tip durumlarda flashlamanız gerekmektedir. Flash tool ile pcye bağlayıp yapılıyor Genişletmek için tıkla ... Bir yapılış yöntemi var mı? hangi yöntem ile flash yapılıyor? Upvote 0
asK adlı kullanıcıdan Alıntı: Bu tip durumlarda flashlamanız gerekmektedir. Flash tool ile pcye bağlayıp yapılıyor Genişletmek için tıkla ... Bir yapılış yöntemi var mı? hangi yöntem ile flash yapılıyor?