1.5 yıldır kullanıyorum telefonu cuhazım oppo a73 orjinal şarj aletini kullanıyorum ama 2 gündür hızlı şarj özelliği yok bi anda gitti yazilim güncellemesinden sonra oldu bu olay yardımcı olurmusunuz?
Denedim ikisinide hala devam ediyorAyarlardan arama yerine uygulama yönetimi yazdıktan sonra yukarıdaki 3 noktaya basın Pil'i bulduktan sonra bütün verilerini silip deneyin.Tekrardan devam ederse telefonun şarj soketine toz birikmiş olabilir orayı içine girebilecek bir cisimle nazikçe temizlemeyi deneyebilirsiniz.
Müşteri hizmetlerini arayıp yardım istemeyi deneyin belki uzaktan kontrol ile düzeltebilirler,sorun şarj aleti kaynaklı da olabilir.Yakininizda yetkili servis varsa götürün derim.QDenedim ikisinide hala devam ediyor
Hepsi bosuna günceleme yükledikce hızlı sarj bitiyorMüşteri hizmetlerini arayıp yardım istemeyi deneyin belki uzaktan kontrol ile düzeltebilirler,sorun şarj aleti kaynaklı da olabilir.Yakininizda yetkili servis varsa götürün derim.
1.5 yıldır kullanıyorum telefonu cuhazım oppo a73 orjinal şarj aletini kullanıyorum ama 2 gündür hızlı şarj özelliği yok bi anda gitti yazilim güncellemesinden sonra oldu bu olay yardımcı olurmusunuz? Bu
Alakası yok hocam güncellemeler daha performansi artırır sorunları giderirHepsi bosuna günceleme yükledikce hızlı sarj bitiyor
Güncellemeler aynı zamanda cihaz yenilemeye yönelik zorunlu kılmaya mecbur edecek kaynaklarda içerebilir maalesef.Alakası yok hocam güncellemeler daha performansi artırır sorunları giderir
Güvenlik güncellemesinden bahsettim hocam sürüm güncellemesine bende karsiyim zatenGüncellemeler aynı zamanda cihaz yenilemeye yönelik zorunlu kılmaya mecbur edecek kaynaklarda içerebilir maalesef.
Ama güvenlik güncellemesi hariç, büyük güncellemeler cihaz performans konusunuda olumsuz yönde etkileyebilir, stabil olan cihazlar zamanla güncellemelerle bozulabiliyor