• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

Yardım Oppo reno 2Z hindistan rom a25

Hayrettin95

Yeni Üye
Üye
Hindistan rom yükledim yanlışlıkla A 25 i yükledim güncelleme gelir mi tekrardan Türkiye romuna dönebilir miyim yardımcı olur musunuz rica etsem

W

wittroc

Guest
Ancak Türkiye'ye A.25 üzeri bir sürüm gelmesi gerek. Diğer deneyen arkadaşlar da ne Türkiye'ye, ne A.23'e dönebildi maalesef. Beklemeniz gerekiyor.

Upvote 0
W

wittroc

Guest
Çok teşekkür ederim bildiğim kadarıyla Türkiye a24 te dimi a 25 geldiğinde geçebiliyor muyum yoksa illa a 2u mı olması gerekiyor bide diyelim ki Türkiye a 26 oldu Türkiye romuna geçtim color OS 7 gelir mi
Şu an kesin bir şey söyleyemeyiz. A.26 sürümü gelirse güvenlik yaması olarak da gelebilir ki OS 7 C ile bitiyor. A.26 gelir ve geçerseniz Oppo dağıtım sırasında size de verecektir.

Upvote 0

Hayrettin95

Yeni Üye
Üye
Şu an kesin bir şey söyleyemeyiz. A.26 sürümü gelirse güvenlik yaması olarak da gelebilir ki OS 7 C ile bitiyor. A.26 gelir ve geçerseniz Oppo dağıtım sırasında size de verecektir.
Herşeyi anladım teşekkür ederim a 26 güvenlik yaması olarak da gelebilir dediniz onu anlamadım güvenlik yaması olarak gelir de Türkiye romuna geçersem color OS 7 gelmez mi

Upvote 0

Hayrettin95

Yeni Üye
Üye
Yine CPH1951 olarak gelecektir. OS 7'nin dağıtımı bitmiş olursa size de otomatik olarak gelecektir.
Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim OS 7 c ile bitiyor dediniz c 26 gelebilir mi c 26 Türkiye romuna geçersem otomatik olarak OS 7 gelmiş olması gerekiyor dimi Türkiye romuna geçtim diyelim zaman geçti OS 8 çıktı herkese geldiği vakit banada gelir dimi hiçbir işlem yapmadan

Upvote 0
W

wittroc

Guest
Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim OS 7 c ile bitiyor dediniz c 26 gelebilir mi c 26 Türkiye romuna geçersem otomatik olarak OS 7 gelmiş olması gerekiyor dimi Türkiye romuna geçtim diyelim zaman geçti OS 8 çıktı herkese geldiği vakit banada gelir dimi hiçbir işlem yapmadan
OS 7 C.23 olarak geçiyor. Sizin Türkiye'ye geri dönmeniz yeterli, Oppo zaten size de güncelleme verecektir. OS 8 çıktığında da siz de herkes gibi alacaksınız tabii ki. Ekstradan bir işlem yapmanıza gerek yok.

Upvote 0