Oppo reno 4lite kullanıcısiyim Facebook giriş yapamıyorum beklenmedik hata sorunu karşıma çıkıyor tüm hesaplarda aynı sorun karşıma çıkıyor başka bir cihazdan giriş yaptığım zaman oluyor sorun benlik bişey mi genel mi
MerhabaOppo reno 4lite kullanıcısiyim Facebook giriş yapamıyorum beklenmedik hata sorunu karşıma çıkıyor tüm hesaplarda aynı sorun karşıma çıkıyor başka bir cihazdan giriş yaptığım zaman oluyor sorun benlik bişey mi genel mi
Uygulama nın ön belleği ve verilerinizi siliniz.Oppo reno 4lite kullanıcısiyim Facebook giriş yapamıyorum beklenmedik hata sorunu karşıma çıkıyor tüm hesaplarda aynı sorun karşıma çıkıyor başka bir cihazdan giriş yaptığım zaman oluyor sorun benlik bişey mi genel mi
MerhabalarOppo reno 4lite kullanıcısiyim Facebook giriş yapamıyorum beklenmedik hata sorunu karşıma çıkıyor tüm hesaplarda aynı sorun karşıma çıkıyor başka bir cihazdan giriş yaptığım zaman oluyor sorun benlik bişey mi genel mi
Uygulama verileini ön belleği ve verilerinizi silinizİnternet üzerinden giriş yapabiliyorum ama uygulamayı kaldırıp yuklememe rağmen uygulama üzerinden hala giriş yapamıyorum
Facebook yardım ekibi ile iletişime geçiniz.İnternet üzerinden giriş yapabiliyorum ama uygulamayı kaldırıp yuklememe rağmen uygulama üzerinden hala giriş yapamıyorum