Baktım zaten bulamadım, şu an colorOS 11...ayarlar menüsünden pil ayarlarına girip, daha sonra gelişmiş ayarlardan ve en son hızlı şarj ayarlarından bu hızlı şarj özelliğini kapatabilirsiniz.
Baktım zaten bulamadım, şu an colorOS 11 kullandığımdan dolayı olabilir yeni güncellemeyle belki gelmiştir, bilmiyorum. Ama şu an ki durumla bulamadım bu ayarıayarlar menüsünden pil ayarlarına girip, daha sonra gelişmiş ayarlardan ve en son hızlı şarj ayarlarından bu hızlı şarj özelliğini kapatabilirsiniz.
Hızlı sarj özelliğini kapatma olayı yokBaktım zaten bulamadım, şu an colorOS 11 kullandığımdan dolayı olabilir yeni güncellemeyle belki gelmiştir, bilmiyorum. Ama şu an ki durumla bulamadım bu ayarı
Hayır 12 sürümünde de yok. (Reno 5 Lite için konuşuyorum. Umarım elinizde bir Renk 5 Lite vardır ve bu konuda kesin yargıda bulunabiliyorsunuzdur.)12 sürümünde var
Daha önce var olduğunu ve guncellemeden sonra kaybolduğunu söyleyen hatta şikayet edenler var sikayetvardaHayır 12 sürümünde de yok. (Reno 5 Lite için konuşuyorum. Umarım elinizde bir Renk 5 Lite vardır ve bu konuda kesin yargıda bulunabiliyorsunuzdur.)