• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

Yardım Reklamlı virus bildirim sıkıntısı

Serdar Ekiz

Taze Üye
Üye
Merhaba, telefonuma hangi uygulamaya girsem reklamlı 30 saniye civari süren aşağıda ki hatayı almaktayım ve kurtulamıyorum. Ne yapmam gerekir.
Screenshot_2022-12-27-07-33-17-33_3880f5fc1b7cc8d60089cb7dfe55fa4f.jpg
 

oksilado

Valhalla
Forum Ekibi
Aktif Üye
Telefona virüs bulaştı uyarısı sahte bir virüs uyarısıdır. Bu uyarı herhangi bir sitede karşınıza çıkabilir. Bazı reklam ağlarının istismar edilmesi ile güvenilir sitelerde bile karşınıza bu uyarı çıkabilir.

Bu uyarı sahte bir virüs uyarısıdır. Aslında telefonunuza bir virüs bulaştığı filan yok. Sizi korkutup bir program yükletmeyi amaçlamaktadır.

Telefonunuza virüs bulaştı uyarısı aldığınızda sadece tarayıcınızı kapatın. Otomatik olarak telefonunuza virüs bulaştı uyarısı kaybolacaktır. Zaten bu uyarı penceresi normal bir tarayıcı uyarısından farksızdır.

Tarayıcı geçmişini en baştan temizleyin. Olma ise bir virüs programı ile tarama yapın
 
Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Merhaba, telefonuma hangi uygulamaya girsem reklamlı 30 saniye civari süren aşağıda ki hatayı almaktayım ve kurtulamıyorum. Ne yapmam gerekir. Ekli dosyayı görüntüle 5324
Bu işlemleri yapınız lütfen
 
Upvote 0
Üst