Konu başlığında sorununuzu açık şekilde belirtin.
Oppo reno 2z telfonda yazılım güncellemesi de belirtilen yazı tipi hızlı kaydırma baloncuk özelliği kullanan var mı ben bulamadim.
Onlar herkeste yazıyor. Yazı tipi değiştirme yok (Bizim ülkemizde). Hızlıca sağa sola kaydırma için ise Kolaylaştırıcı Araçlar > Gezinti Düğmeleri > Her İki Taraftan Kaydırma El Hareketleri özelliğini seçmeniz gerekiyor. Bunun sonucunda navigasyon çubukları kaybolur.Hızlica ekranı sağa veya sola çekince bir önceki uygulamaya geçişi olduğu yazıyor normal yazı tipi değiştirme olacağı yazıyor yazılım güncelleme detaylarinda yazıyor
Yazı tipi değiştiremiyoruz. Tema Mağazasının modlanması gerek.Yazı karakteri değiştirme var mı güncelleme de yazidgi gibi
Siteye gömülü ve kaldırılamaz diye biliyorum.Arkadaşlar altdaki paylaşım barını kaldırılabiliyor mu,
Gelen güncelleme açıklama metninde hata var o zaman yada yanlış geldiYazı tipi değiştiremiyoruz. Tema Mağazasının modlanması gerek.
Mesajlar birleştirildi:
Siteye gömülü ve kaldırılamaz diye biliyorum.
O loglar herkeste aynı şekilde yazıyor. Düzeltmeye ihtiyaç duymuyorlar garip bir şekilde. Gelen güncelleme doğru.Gelen güncelleme açıklama metninde hata var o zaman yada yanlış geldi