C Cihangir Doçent Aktif Üye 24 Tem 2020 #1 Herkese merhaba yeni aldığım reno 3 modelde cloros 7 olmasına rağmen saat sitilleri yok yada benimi bulamadım bilgisi olan varmıdır acaba teşekkürler
Herkese merhaba yeni aldığım reno 3 modelde cloros 7 olmasına rağmen saat sitilleri yok yada benimi bulamadım bilgisi olan varmıdır acaba teşekkürler
sharK İrem Süper Moderatör 24 Tem 2020 #2 Ayarlar ekran ve parlaklık kısmında kapalı ekran saati mevcut bunu aktif hâle getirince kapalı ekran saat stilleri çıkacaktır Upvote 0
Ayarlar ekran ve parlaklık kısmında kapalı ekran saati mevcut bunu aktif hâle getirince kapalı ekran saat stilleri çıkacaktır
sharK İrem Süper Moderatör 24 Tem 2020 #4 Cihangir adlı kullanıcıdan Alıntı: Denedim ama yok malesef ekran saati açık zaten Genişletmek için tıkla ... Böyle bir şey yok mu? Ekli dosyalar IMG_20200724_172846.jpg 159 KB · Görüntüleme: 71 Upvote 0
Cihangir adlı kullanıcıdan Alıntı: Denedim ama yok malesef ekran saati açık zaten Genişletmek için tıkla ... Böyle bir şey yok mu?
C Cihangir Doçent Aktif Üye 24 Tem 2020 #5 Malesef hayır ben 10 x zomm kullanıyorum bende var eşime aldım reno 3 ama yok Upvote 0
sharK İrem Süper Moderatör 24 Tem 2020 #6 Cihangir adlı kullanıcıdan Alıntı: Malesef hayır ben 10 x zomm kullanıyorum bende var eşime aldım reno 3 ama yok Genişletmek için tıkla ... Var sanırım siz göremiyorsunuz. Ayarlarda arama çubuğuna saat stilleri vs. gibi şeyler yazar mısınız? Upvote 0
Cihangir adlı kullanıcıdan Alıntı: Malesef hayır ben 10 x zomm kullanıyorum bende var eşime aldım reno 3 ama yok Genişletmek için tıkla ... Var sanırım siz göremiyorsunuz. Ayarlarda arama çubuğuna saat stilleri vs. gibi şeyler yazar mısınız?
C Cihangir Doçent Aktif Üye 24 Tem 2020 #7 Valla hepsini yaptım dediğim gibi 10 x zomm kulandığım için aynı menü ama onda yok bulamadim Upvote 0
K Ksk61 Üyecik Üye 26 Eyl 2020 #9 Cihangir adlı kullanıcıdan Alıntı: Valla hepsini yaptım dediğim gibi 10 x zomm kulandığım için aynı menü ama onda yok bulamadim Genişletmek için tıkla ... Ekran ve Parlaklık-Sürekli Açık Ekran (OR3Pro da görünen) Upvote 0
Cihangir adlı kullanıcıdan Alıntı: Valla hepsini yaptım dediğim gibi 10 x zomm kulandığım için aynı menü ama onda yok bulamadim Genişletmek için tıkla ... Ekran ve Parlaklık-Sürekli Açık Ekran (OR3Pro da görünen)