Dağıtım başladı gelecektir.güvenlik güncelleme si verilmez şuan cünlü ColorOS11 dağıtımı yapılıyor.Hayır yapılmadı yapıldıysa da bana gelmedi yani android 11 i uzun zaman önce alanlar var bana o güncelleme de gelmedi Mayıs ayında yapılan güvenlik güncellemesi gelen en son güncellemeydi ve ben rom kurmadım
Müşteri hizmetleri ile gorustugumde teknik servise gidin diyor baska bir şey dediği yok08504336776 müşteri hizmetleri .
Daha gelmezse serviste yüklene yaptırın bence,bir sorun var belli kiMüşteri hizmetleri ile gorustugumde teknik servise gidin diyor baska bir şey dediği yok
Aradım şimdi bayramdan sonra gelmesse teknik servise yollayim yuklesinler diyor da en yakin teknik servis istanbul da ben sakarya daDaha gelmezse serviste yüklene yaptırın bence,bir sorun var belli ki
Onun önemi yok ki kargo ile gidecek gelecek sonuçta.Aradım şimdi bayramdan sonra gelmesse teknik servise yollayim yuklesinler diyor da en yakin teknik servis istanbul da ben sakarya da
Az once Facebook grubunda biri daha resim atmış geldi diye bir biz kaldık heraldeOnun önemi yok ki kargo ile gidecek gelecek sonuçta.
İlk gün atarlar yollarlar diye düşünüyorum
Herkese yavaş yavaş alıyor siz de alacaksınız diye düşünüyorum,biraz beklemeniz gerekebilir.Az once Facebook grubunda biri daha resim atmış geldi diye bir biz kaldık heralde