Son güncellemeden sonra şarjım çok gitmeye başladı format çözüm olur mu yardım edin çok sıkıldım artık bu oppodan
Evet reno4lite genel bir sorun bu hard reset atınız bir iyikeşme söz konusu olabilir ama iyileştirme güncellemeleri daha jesin çözüm şimdilikSon güncellemeden sonra şarjım çok gitmeye başladı format çözüm olur mu yardım edin çok sıkıldım artık bu oppodan
Format atmak çözüm değil. Bence hiç uğraşmayın.Son güncellemeden sonra şarjım çok gitmeye başladı format çözüm olur mu yardım edin çok sıkıldım artık bu oppodan
Hard reset nedirEvet reno4lite genel bir sorun bu hard reset atınız bir iyikeşme söz konusu olabilir ama iyileştirme güncellemeleri daha jesin çözüm şimdilik
Hard reset ile fabrika ayarları kısmen aynı değil.Ya parlaklık açmaya korkuyorum o derece yeni bı cihazın böyle yapması normal değil 30 tane guncelleme geldi 1 tanesi duzeltiyosa diğeri bozuyor ben anlamıyorum
Mesajlar birleştirildi:
Hard reset nedir
Hard reseti nasıl aticamHard reset ile fabrika ayarları kısmen aynı değil.
Tüm bilgilerinizi yedekleyip sd kart da dahil bir bilgisayar yardımıyla yedek alınız tüm bilgileniz silinecek resim uygulamalar vs..
Kısaca hard reset;
Cihazı sıfırlayarak cihazınızdaki tüm verileri silebilir, ayrıca yazılımı tekrar kurduğu için var ise yazılım yüklenirken veya kurulurken oluşan hataları silmeyi sağlar.
Büyük güncellemeler sonrası oluşan hatalar sorunlar çerezler ortadan kalkar cihaz ve pil daha rahat olur.
Fabrika ayarlarına dönmek;
Fabrika verilerine dönmek, adından da anlayacağınız gibi fabrikadan çıkmış haliyle, yani sizin uygulama ve tercihlerinizi silerek ham yazılım haline getirir. Yazılımsal hatalar genellikle son bulmaz.