Cihazimda arka kamerasında hocbirsey yok ancak ön kamera çok parlıyor benim bilmedigim bi ayar yada bir özellik mi eksik telefonda yardim edebilirmisiniz
MerhabalarCihazimda arka kamerasında hocbirsey yok ancak ön kamera çok parlıyor benim bilmedigim bi ayar yada bir özellik mi eksik telefonda yardim edebilirmisiniz
Düzelmiyor 1000 kere denedim olmuyor deli gibi parlıyor anlamadım gittiMerhabalar
Kamera'ya girip "Ayarlar" ikonuna tıklayınız. En aşağıda bulunan "Varsayılanları Geri Yükle" seçeneğini seçerek sorunun düzelip düzelmediğini tekrar kontrol ediniz.
Bu sorun ne zaman meydana geldi?Düzelmiyor 1000 kere denedim olmuyor deli gibi parlıyor anlamadım gitti
Hayır aldığımdan beri var selfie cekemiyorum ışığın olduğu yerde saçmalıkBu sorun ne zaman meydana geldi?
Güncelleme sonrası oluşan bir problem mi?
Parlaklığı biraz olsa da azaltmak için ön kamera kullanırken filtre seçerek kullanabilirsiniz.Hayır aldığımdan beri var selfie cekemiyorum ışığın olduğu yerde saçmalık
Telefon alacakları tembihliyorum sakın reno4 pro yada oppo almayınParlaklığı biraz olsa da azaltmak için ön kamera kullanırken filtre seçerek kullanabilirsiniz.
Kamera hakkında diğer Reno 4 Pro kullanıcıları da deneyimlerini paylaşacaklardır