Telefonum sarjda iken cok fazla ısınıyor neyden kaynaklı olabilir yardımcı olursanız sevinirim
Telefon şarjda iken ısınması normaldir.Telefonum sarjda iken cok fazla ısınıyor neyden kaynaklı olabilir yardımcı olursanız sevinirim
Telefon şarjda iken ısınması normaldir.Telefonum sarjda iken cok fazla ısınıyor neyden kaynaklı olabilir yardımcı olursanız sevinirim
Şarjda vooc teknolojisi ile hızlı şarj olması ısıya sebebiyet verir ve ortama göre de bu ısı yükselebilir kılıf faktörü havanın ısısı gibi vs..İşin garip kısmı da oyun veya arama yapmadığım halde bunu yapması
Tesekkur ederim yardımınız içinLens koruyuculu bir kılıf kullanıyorum ve cihazimda çizilmesine karşın şu jelatinden taktirmistim galiba ondan
Birde şarj olurken wifi yada mobil veri açık ise buda ısının yükselmesine sebebtir.Lens koruyuculu bir kılıf kullanıyorum ve cihazimda çizilmesine karşın şu jelatinden taktirmistim galiba ondan
Rica ederim.Lens koruyuculu bir kılıf kullanıyorum ve cihazimda çizilmesine karşın şu jelatinden taktirmistim galiba ondan
Mesajlar birleştirildi:
Tesekkur ederim yardımınız için![]()