• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Reno5 Lite Ocak Güvenlik Güncellemesi gelmedi

MustafaFBmoon

Profesör
Aktif Üye
Reno5 Lite Ocak Güvenlik Güncellemesi benim telefonuma gelmedi.Normal mi? Gelmeyen kullanıcılar var mı?

MustafaFBmoon

Profesör
Aktif Üye
Reno 5 Lite için Ocak güvenlik güncellemesi hala gelmedi.Neden bu kadar uzun sürdü anlayamadım.Önceki güvenlik güncellemeleri daha çabuk geliyordu.Forumda Ocak güvenlik güncellemesini alan arkadaşlar yazdı.Onlara geldi ama hala gelmeyenler var.Reno 5 Lite Ocak güvenlik güncellemesi almayan arkadaşlar var mı?

Yalinayak

Yazar Üye
Üye
Reno 5 Lite için Ocak güvenlik güncellemesi hala gelmedi.Neden bu kadar uzun sürdü anlayamadım.Önceki güvenlik güncellemeleri daha çabuk geliyordu.Forumda Ocak güvenlik güncellemesini alan arkadaşlar yazdı.Onlara geldi ama hala gelmeyenler var.Reno 5 Lite Ocak güvenlik güncellemesi almayan arkadaşlar var mı?
Mesajlar birleştirildi:

Bana da gelmedi.
Mesajlar birleştirildi:

Bana da gelmedi.

MustafaFBmoon

Profesör
Aktif Üye
Mesajlar birleştirildi:

Bana da gelmedi.
Mesajlar birleştirildi:

Bana da gelmedi.
Cevabınız için teşekkür ederim sayın @Yalinayak.Bana da size de gelmemesi enteresan.Daha önceki güvenlik güncellemeleri daha çabuk geliyordu.Bu defa çok gecikti.Anladığım kadarıyla bir sıraya göre gönderiyorlar.Neyse bekleyelim bakalım.

drjacob

Üyecik
Üye
güvenlik güncellemesi geldi benim 1 ocak 2022 yazıyor

C

Certel

Guest
Zaten hep geç geliyor. Şubat sonunda ancak gelir.