E Esin Taze Üye Üye 27 Tem 2022 #1 Daha birkaç ay oldum alalı,pil performansı harikaydı ama şu an neredeyse yarım gün gidiyor. Bu ne böyle.çözüm nedir?
Daha birkaç ay oldum alalı,pil performansı harikaydı ama şu an neredeyse yarım gün gidiyor. Bu ne böyle.çözüm nedir?
E Enestr571 Ordinaryus Aktif Üye 28 Tem 2022 #2 Esin adlı kullanıcıdan Alıntı: Daha birkaç ay oldum alalı,pil performansı harikaydı ama şu an neredeyse yarım gün gidiyor. Bu ne böyle.çözüm nedir? Genişletmek için tıkla ... Merhaba @Esin Size yardımcı olamaya çalışacağımi belirtmek isterim. Telefonunuzun ayarlarından sistem verilerini yedekle ve geri yükle basıp yedekleyin sonra format etin düzelir diye umuyorum Upvote 0
Esin adlı kullanıcıdan Alıntı: Daha birkaç ay oldum alalı,pil performansı harikaydı ama şu an neredeyse yarım gün gidiyor. Bu ne böyle.çözüm nedir? Genişletmek için tıkla ... Merhaba @Esin Size yardımcı olamaya çalışacağımi belirtmek isterim. Telefonunuzun ayarlarından sistem verilerini yedekle ve geri yükle basıp yedekleyin sonra format etin düzelir diye umuyorum