Reno 6 kullanıyorum yaklaşık 1 ay ılıcak colorOS 12 den sonra kameraya girdiğimde 2 3 saniyelik kasılıyor donuyor tabi bu bi sorun gibi olmayabilir ama can sıkıyor
Ayarlar>uygulama yönetimi> uygulama listesi> arama yrine kamera yazın saklama alanı verilerinden ön belleği ve verilerinizi siliniz yeniden deneyiniz lütfen.Reno 6 kullanıyorum yaklaşık 1 ay ılıcak colorOS 12 den sonra kameraya girdiğimde 2 3 saniyelik kasılıyor donuyor tabi bu bi sorun gibi olmayabilir ama can sıkıyor
Dediğin şekilde yaptım fakat aynı şuan ki kur fiyatlıyla 8k lık bi cihaz nasıl kamerada donma yapar anlamıyorumAyarlar>uygulama yönetimi> uygulama listesi> arama yrine kamera yazın saklama alanı verilerinden ön belleği ve verilerinizi siliniz yeniden deneyiniz lütfen.
Güncelleme sonrası oluşan bir durum mu peki eğer öyleyse yine güncelleme ile düzelecektirDediğin şekilde yaptım fakat aynı şuan ki kur fiyatlıyla 8k lık bi cihaz nasıl kamerada donma yapar anlamıyorum
Evet güncelleme sonrası oldu .Güncelleme sonrası oluşan bir durum mu peki eğer öyleyse yine güncelleme ile düzelecektir
İyileştirme güncellemesi beklemelisiniz .Evet güncelleme sonrası oldu .
Kanka büyük ihtimal yazılımsal bi sorun ama güncelleme ile düzelicek benceBen telefonu sıfırladım yine düzelmedi