E eurobaz Saygıdeğer Üye Üye 25 Ocak 2021 #1 Alarm kurmak istiyorum ama ses çalmasın sadece titresin istiyorum. Ayarlarda göremedim. Böyle bir seçenek ya da uygulama var mı?
Alarm kurmak istiyorum ama ses çalmasın sadece titresin istiyorum. Ayarlarda göremedim. Böyle bir seçenek ya da uygulama var mı?
Çözüm Elif 25 Ocak 2021 eurobaz adlı kullanıcıdan Alıntı: Alarm kurmak istiyorum ama ses çalmasın sadece titresin istiyorum. Ayarlarda göremedim. Böyle bir seçenek ya da uygulama var mı? Genişletmek için tıkla ... Saat uygulamasına giriniz buradan alarmı ayarladan yapabilirsiniz.
eurobaz adlı kullanıcıdan Alıntı: Alarm kurmak istiyorum ama ses çalmasın sadece titresin istiyorum. Ayarlarda göremedim. Böyle bir seçenek ya da uygulama var mı? Genişletmek için tıkla ... Saat uygulamasına giriniz buradan alarmı ayarladan yapabilirsiniz.
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 25 Ocak 2021 #2 eurobaz adlı kullanıcıdan Alıntı: Alarm kurmak istiyorum ama ses çalmasın sadece titresin istiyorum. Ayarlarda göremedim. Böyle bir seçenek ya da uygulama var mı? Genişletmek için tıkla ... Saat uygulamasına giriniz buradan alarmı ayarladan yapabilirsiniz. Ekli dosyalar upload_2021_01_25_22_44_50_883.jpg 172.9 KB · Görüntüleme: 181 Upvote 0 Çözüm
eurobaz adlı kullanıcıdan Alıntı: Alarm kurmak istiyorum ama ses çalmasın sadece titresin istiyorum. Ayarlarda göremedim. Böyle bir seçenek ya da uygulama var mı? Genişletmek için tıkla ... Saat uygulamasına giriniz buradan alarmı ayarladan yapabilirsiniz.
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 25 Ocak 2021 #4 eurobaz adlı kullanıcıdan Alıntı: Çok teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim. Upvote 0