Konu açarım biraz sonra incelersiniz...Telefon Yönetici Türkçe APK var mı? Son güncelleme de virüs taraması özelliği de eklenmiş diye duydum. @oksilado
Konu açarım biraz sonra incelersinizTelefon Yönetici Türkçe APK var mı? Son güncelleme de virüs taraması özelliği de eklenmiş diye duydum. @oksilado
Çözüme ulaştını mı @OPPO TürkiyeTelefon Yönetici Türkçe APK var mı? Son güncelleme de virüs taraması özelliği de eklenmiş diye duydum. @oksilado
Dosya açılmıyor. Google Files üzerinden de denedim olmuyor. Birlikte aç dediğim zaman da bunu açacak uygulama yok diyor. Nasıl çözebilirim?Çözüme ulaştını mı @OPPO Türkiye
. Jar uzantısını silin demiştim onu yaptınız mıDosya açılmıyor. Google Files üzerinden de denedim olmuyor. Birlikte aç dediğim zaman da bunu açacak uygulama yok diyor. Nasıl çözebilirim?
Sorun düzelirse yazarmısınız?. Jar uzantısını silin demiştim onu yaptınız mı
Şimdi yaptım oldu, teşekkürler. Virüs Taraması ve Temizleme özelliği hoşuma gitti.. Jar uzantısını silin demiştim onu yaptınız mı
Güzel günlerde kulanın @OPPO TürkiyeŞimdi yaptım oldu, teşekkürler. Virüs Taraması ve Temizleme özelliği hoşuma gitti.