MerhabalarColoros 11.1 var cihazımda oyun alanı hariç hiçbir oppo uygulaması yok neden yok anlamadım
Oppoda olan uygulamalar nelerdir
MerhabaColoros 11.1 var cihazımda oyun alanı hariç hiçbir oppo uygulaması yok neden yok anlamadım
Oppoda olan uygulamalar nelerdir
Merhaba oppo labMerhaba
Hangi uygulamalar yok örnek verebilir misiniz?
Bunu hiç bilmiyordum teşekkürlerMerhabalar
Oppo uygulamalari henuz turkiyede aktif halde degildir en kisa zamanda eklenecektir
sollop uygulamasi apkmirror sitesinden indirebilirsinizMerhaba oppo lab
Soloop sanırsam bir kaç tane daha var
Ek olarak
Always on amoled kişileştirme ayarları falanda yok reno 5 lite
Mesajlar birleştirildi:
Bunu hiç bilmiyordum teşekkürler
Merhaba oppo lab
Soloop sanırsam bir kaç tane daha var
Ek olarak
Always on amoled kişileştirme ayarları falanda yok reno 5 lite
Mesajlar birleştirildi:
Bunu hiç bilmiyordum teşekkürler
Oppo reno 5 lite ın kendi antivirüs programı varmı menüde baktım göremedim ama bankacılık uygulamalarına giriş yaparken sağ üst köşede S işareti çıkıyor çevre güvenliği vb. Yazılar dönüşümlü olarak yazıyor bu bir gömülü antivirüs programımıdır
Buyrun indirebilirsiniz
Güvenlik önlemi koruması, antivirüs değil.Oppo reno 5 lite ın kendi antivirüs programı varmı menüde baktım göremedim ama bankacılık uygulamalarına giriş yaparken sağ üst köşede S işareti çıkıyor çevre güvenliği vb. Yazılar dönüşümlü olarak yazıyor bu bir gömülü antivirüs programımıdır
MerhabaOppo reno 5 lite ın kendi antivirüs programı varmı menüde baktım göremedim ama bankacılık uygulamalarına giriş yaparken sağ üst köşede S işareti çıkıyor çevre güvenliği vb. Yazılar dönüşümlü olarak yazıyor bu bir gömülü antivirüs programımıdır