...Türkcell baktım ben volte aboneliğim yok, bugün bi baktım simge cıkma ya basladı ne alaka anlamadım ayarlarda zaten yok kapatma veya acma seceneği, reno2z telefon, umarım güncelleme ile gelir
Müşteri hizmetleri yada operatörünüz uygulaması varsa oradan kapatınız.Önceden yoktu bugün ben yanlışlıkla mı actım anlamıyorum neden geldi bu, sebeke simgesinin solunda
Şöyle dijital operatör uygulamasında bulamadım, telefon üzerinden kapatamıyor muyumMüşteri hizmetleri yada operatörünüz uygulaması varsa oradan kapatınız.
Hangi operatör kullanıyorsunuzŞöyle dijital operatör uygulamasında bulamadım, telefon üzerinden kapatamıyor muyum
Türkcell baktım ben volte aboneliğim yok, bugün bi baktım simge cıkma ya basladı ne alaka anlamadım ayarlarda zaten yok kapatma veya acma seceneği, reno2z telefon, umarım güncelleme ile gelirHangi operatör kullanıyorsunuz
Volte telefonunuz desdekliyor, operatörünüz de desdekliyorsa açılır ama kapatmak için Turkcell hatlar için ; IPTAL HDSES 2200 ' a sms göndermeniz gerekir. Yada olmazsa müşteri hizmetleri den de kapatabilirsiniz.Türkcell baktım ben volte aboneliğim yok, bugün bi baktım simge cıkma ya basladı ne alaka anlamadım ayarlarda zaten yok kapatma veya acma seceneği, reno2z telefon, umarım güncelleme ile gelir