İnceleme Neden Oppo Almalıyım?

asK

-Kurucu-
Emekli Forum Kurucusu
Emekli
Mesajlar
1,332
Çözümler
20
Puanları
28,350
Bu konumuzda neden Oppo almalıyız, Oppo telefonların avantajları hakkında bilgi edineceğiz.

1- Orta segmentteki fiyatı uygun markalardan birisi
Orta segment bir telefona göre oldukça uygun fiyatlı olması ve fiyatına rağmen kaliteli telefonlar üretmesi Oppo'yu bir adım öne taşıyor.

2- Kamera teknolojisi ile dikkat çekmesi
Çoğu fiyat-performans telefonunda bulunmayacak kadar iyi bir kamera teknolojisine sahip Oppo. Fiyat-performans oranını ayarlarken kamera gibi önemli özelliklerden şirket kısmıyor.

3- İnovatif bir şirket oluşu
Ekrana gömülü parmak izi okuyucusu, otomatik açılan ekran altı kamera teknolojisi ve dünyanın en ince telefonunu üretmeleri gibi icraatleri Oppo'nun ne kadar yenilikçi olduğunu gösteren bir değer.

4- Yeni yatırımlar ve kullanıcılar için pazar arayışında olması
Pastada pay edinmek isteyen şirket, kendini daha çok kullanıcı açmak için önemli adımlar atıyor. En önemlisi Türkiye'ye gelmeleri. Bu tip girişimlerde başarılı olmak için çok iyi performans sergileyecek olmaları yine bir avantaj.

5- Türkiye pazarına yeni girmesi
Ülkemize yeni girmeleri buradaki mükemmel kullanıcı potansiyelini kapmak ve elinde tutmak için çok iyi yatırımlar ve işler yapacaklardır.

6- Türkiye'de piyasada olan modeller ortalamasında olup daha iyi performans sergilemesi
Türkiye'de kullanılan telefonların çoğu bu tip uygun fiyatlı telefonlar. Ancak Oppo bu modellerden daha üstün bir performans ve kalite sergiliyor. Türkiye'de bu tip modellerin yaygın oluşu, servis ve yedek parça bulma kolaylığını arttırıyor.

7- Peki Oppo'yu diğer telefonlardan ayıran ne gibi özellikler var?
Oppo'yu diğer telefonlardan ayıran özellikler konumuzu okuyarak konu hakkında çokça bilgi alabilirsiniz. https://www.oppoturkiye.org/konu-oppo-yu-diger-telefonlardan-ayiran-ozellikler.html

Dilerseniz Oppo Telefon Özellikleri konumuza da göz atarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
https://www.oppoturkiye.org/konu-oppo-telefon-ozellikleri.html

Aklınıza takılan soruları ve bu konu hakkındaki düşüncelerinizi de buraya yazmayı unutmayın!
 
W

wittroc

Guest
Burayı canlandıralım. Oppo alacaklar için faydalı olur.
 
W

wittroc

Guest
Her markanın belli başlı modellerini kullanmış biri olarak iddia ediyorum Oppo alt-orta-üst segmentlerinde yılların markalarını piyasa da zorlayan bir telefon markası olmuştur. Belli başlı sorunları olsa da piyasa da adından söz ettirmiş, bende bu kurtlar sofrasında varım demiş ve bu yüzden kullanıcıların sevgisini kazanmıştır.
Piyasada pay sahibi olan markalardan biri ve kendisi ilk 5'in içinde. Gerçekten büyük bir pay.
 

sharK

İrem
Süper Moderatör
Mesajlar
721
Puanları
3,350
Cihaz
Reno 2Z
telefon alırken çok araştırdım. huawei ve oppo arasında çok kararsız kaldım fakat aradığım özelliklerin hepsi oppo'daydı. biraz da kişisel bu telefon işi.
 

emresezer39

CreedSkriLLeXx
Asistan
Mesajlar
321
Puanları
350
Cihaz
Reno 2Z
Fiyatı uygun telefonlar arasında bir tık daha kaliteli geliyor bana örneğin diğer rakip bir cihaz ile Oppoyu elime aldığımda aradaki kasa kalitesi ağırlık farkını daha kaliteli hissettiriyordu elde tutulduğunda. Birde kamerası daha önde Oppo'nun
 

itolgasezer

Yazar Üye
Üye
Mesajlar
89
Puanları
50
Cihaz
A5 2020
Plastik kullanacagima oppo alırım taş gibi metal kullanırım
 

LyNx06

Yeni Üye
Üye
Mesajlar
19
Puanları
0
Cihaz
A5 2020
Bir OPPO A5 2020 kullanıcısı olarak markaya öncelikle biraz ön yargılı davrandım ama cihazı elime aldığımda kaliteli bir tutuş sağladı bana. Aynı zamanda bir oyun müptlesı olarak yüksek boyutlu oyunlar için 64 GB hafızası orta Segmente göre güçlü işlemcisi ve 3 GB az gibi gözükse'de yeterli derecedeki ram i ve gpu su bana oyunlarda akıcı ve güzel bir deneyim yaşattı . Piyasadaki fiyat mudillerine baktığınız zaman performanslı aynı performansta olan cihazlara bakıldığı zaman fiyatı daha uygun . Renk olarak siyah tercih ettim biraz pişmanlık oldu cihazda yeşil rengi ve beyaz rengi daha güzel duruyor ve siyah rengin arkası parmak izi tutuyor . Ayrıca bu fiyat segmentindeki cihazlarda mesele REDMİ Note 8 veya Realme 5i veya 6 da kulaklık olmaması ama bu cihazda kulaklık olması bir artı ayriyeten ekran koruması ve içerisinden kılıf çıkması güzel ama hızlı şarj desteği de olsa fena olmazdı ama bu sefer fiyat artardı bence fiyat performans kategorisinde efsane denilecek cihazlardan gönül rahatlığı ile alınıp kullanılabilecek bir cihaz
 

kalkan99

Üyecik
Üye
Mesajlar
32
Puanları
50
Cihaz
RX17 Pro
bende hiç telefon ilgi alanımda olmayan marka "Oppo"
RX 17 Pro modeli aldım.çokta memnunum.
global inanın android 10 ve coloros 7 güncellemeyi nisan başı almıştım.
üzerine nisan ve mayıs yamalarda geldi.güncelleme,
telefonun malzeme kalitesi ve vooc super şarj ile harika bir seçim olmuş
kendi adıma..
 

itolgasezer

Yazar Üye
Üye
Mesajlar
89
Puanları
50
Cihaz
A5 2020
O kadar haklısınız ki... Samsung giriş ve orta segment telefonlarının %90'ını plastik ve cam karışımı saçma bir malzemeden yapıyor. Oppo'da ise tamamen kalite.
Helalin var hocam telefondan anlıyorsun 5 tane Xiaomi modeli kullandım çöp plastik ilk dususte pert darbeyi hem yayıyor hem köşeleri gocuyor plastik olduğundan taş gibi oppo aldım taş
 
Üst