Oppo reno3pro derim 12gb ram.6-8gb ram ve güclü işlemciye sahip bir telefon arıyorum. 4-5 sene sorunsuz kullanmayı planlıyorum. Oppo veya farklı markada olabilir. Kronik sorunları olmayan bir cihaz önerirseniz sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Bütçe 5000-6000Tl Civari.
Poco alıp başına belamı alsın o Xiaomi nin meşhur sorunlu yazılımını ve poco nun berbat ötesi IPS ekranına bakıp ah tüh mü çeksin oppo candır gerisi heyecanKesinlikle poco f2 pro öneririm işlemcisi efsane ekranda bataryada soğutmada oppo alma derim yinede sen bilirsin
Aga reno 3 pro alma eskidi o cihaz artık fazla güncelleme almaz reno 5 pro veya 4 proya bak eğer yazılımı kilitli olmasın root atabileyim veya rom seviyorsan poco f2 pro ya da mi serilerine bak ama redmi sakın alma6-8gb ram ve güclü işlemciye sahip bir telefon arıyorum. 4-5 sene sorunsuz kullanmayı planlıyorum. Oppo veya farklı markada olabilir. Kronik sorunları olmayan bir cihaz önerirseniz sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum.
merhabalar6-8gb ram ve güclü işlemciye sahip bir telefon arıyorum. 4-5 sene sorunsuz kullanmayı planlıyorum. Oppo veya farklı markada olabilir. Kronik sorunları olmayan bir cihaz önerirseniz sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Poco f2 pro alsın diye dedim zaten amoled ekran sd865 ve yazılımında pekte bi sorunu yok poconun resmide var mesela ona bir şey diyemem oppo yazılım diyip düşük seviye işlemci kötü soğutma ve hız versin ayrıca yazılımında gördük renk 4 pro var kamera donuyor yazılıma bak sen üfff herkeste sıkıntı var halbukiPoco alıp başına belamı alsın o Xiaomi nin meşhur sorunlu yazılımını ve poco nun berbat ötesi IPS ekranına bakıp ah tüh mü çeksin oppo candır gerisi heyecan