MerhabalarA74 kullanıyorum 2 ay önce aldım ama sanki telefon 1 buçuk senelikmiş gibi instagram da videolar izlerken bazı videolar kasıyor sorun video kaynaklı diye düşünerekten başka telefonda denedim o telefonda kasma olmadı yardımcı olur musunuz
İlk aşama olarak telefon açıkken ses açma ve power tuşuna 30 saniye kadar basınız açılana kadar basılı tutunuz açılınca ellerinizi bırakın.deneyiniz lütfen.A74 kullanıyorum 2 ay önce aldım ama sanki telefon 1 buçuk senelikmiş gibi instagram da videolar izlerken bazı videolar kasıyor sorun video kaynaklı diye düşünerekten başka telefonda denedim o telefonda kasma olmadı yardımcı olur musunuz
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim 1-kendi hesabım bağlı sadece instagram da 2-şarj esanısında çok acil olmadıkça telefona dokunmam bile 3-128 GB alanın yarısını belki dolmuştur 4-telefonda bazen temizlik yaparım 5-geçenlerde ön belleği komlpe temizledim 6-hayır onun hakkında bir fikrim yokMerhabalar
Konuyla ilgili daha derin yardimci olamam icin size bazi sorular soracagim.
Cihazinizda kac tane instgram hesabi bagli?
Sarj esnasinda instgrama bakiyormusunuz?
Depolama alininiz dolumu?
Telefon yöneticisinden temizlemeyi denedinizmi?
Instgram Önbelek temizledinizmi?
Format hardreset attiniz?
Yanıtınız için teşekkür ederim fakat bu 30 saniye basılı tutma olayını pek anlayamadım daha önce de yaptım telefon yeniden başladı yanlışım varsa düzeltin lütfenİlk aşama olarak telefon açıkken ses açma ve power tuşuna 30 saniye kadar basınız açılana kadar basılı tutunuz açılınca ellerinizi bırakın.deneyiniz lütfen.
Sadece Instagram da kasma sorunu yaşıyorsanız uygulama yönetimi den ön belleği ve verilerinizi siliniz.
Efendim fabrika ayarlarini silip telefonu tekrar bastan kurulumuna gecinizÖncelikle yanıtınız için teşekkür ederim 1-kendi hesabım bağlı sadece instagram da 2-şarj esanısında çok acil olmadıkça telefona dokunmam bile 3-128 GB alanın yarısını belki dolmuştur 4-telefonda bazen temizlik yaparım 5-geçenlerde ön belleği komlpe temizledim 6-hayır onun hakkında bir fikrim yok
Mesajlar birleştirildi:
Yanıtınız için teşekkür ederim fakat bu 30 saniye basılı tutma olayını pek anlayamadım daha önce de yaptım telefon yeniden başladı yanlışım varsa düzeltin lütfen
Rica ederim.Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim 1-kendi hesabım bağlı sadece instagram da 2-şarj esanısında çok acil olmadıkça telefona dokunmam bile 3-128 GB alanın yarısını belki dolmuştur 4-telefonda bazen temizlik yaparım 5-geçenlerde ön belleği komlpe temizledim 6-hayır onun hakkında bir fikrim yok
Mesajlar birleştirildi:
Yanıtınız için teşekkür ederim fakat bu 30 saniye basılı tutma olayını pek anlayamadım daha önce de yaptım telefon yeniden başladı yanlışım varsa düzeltin lütfen