• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

A9 2020 ColorOS 7 Geldi!

Gzc

Yeni Üye
Üye
Bana da gelmedi güncelleme A9 2020 modeli ne ama A5 2020 modeli güncelleme almıştır hayırlısıyla yarına kadar gelmesini bekliyorum Oppo Türkiye

elfyqmr

Yeni Üye
Üye
Kardeşim, eşim ve ben 3 kişi aynı telefonu kullanıyoruz. Oppo a9 2020. Önce kardeşim aldı sonra ben, sonra eşim. Dün eşim ve kardeşime güncelleme geldi bana hala gelmedi. Imeı sırasına göre diyorlar benim ımeı son iki rakamı : 57 ımeı sv:52
Ama eşime geldi
Onun ımeı son iki rakamı : 79 ımeı sv: 68
Benim daha önce olmam gerekmiyor mu hiç anlamadım ben bu işi oppo pişmanlıktır.
Ayrıca eşimin de güncelleme almadan önce imei sv: 52 ydi. Güncellemeden sonra 68 oldu.

Son düzenleme:

!!*HAYALET*!!

Yeni Üye
Üye
Kardeşim, eşim ve ben 3 kişi aynı telefonu kullanıyoruz. Oppo a9 2020. Önce kardeşim aldı sonra ben, sonra eşim. Dün eşim ve kardeşime güncelleme geldi bana hala gelmedi. Imeı sırasına göre diyorlar benim ımeı son iki rakamı : 57 ımeı sv:52
Ama eşime geldi
Onun ımeı son iki rakamı : 79 ımeı sv: 68
Benim daha önce olmam gerekmiyor mu hiç anlamadım ben bu işi oppo pişmanlıktır.
Ayrıca eşimin de güncelleme almadan önce imei sv: 52 ydi. Güncellemeden sonra 68 oldu.
Güncelleme de sonra rakamlardan ilke gidiyorlar bende benim imei numarasının sonu 99 sv 52 idi sonradan değişti
Mesajlar birleştirildi:

Hayırlı olsun sana biz bekleyici olarak devam ediyoruz belki akşama gelir ümidini bekliyorum
Eyvallah, umarım akşama size de gelir

Homeros

Saygıdeğer Üye
Üye
Bana şu anda geldi güncelleme. Kontrol etmenizi öneririm bugün de alan birçok kişi olacak sanırım. Dağıtım devam ediyor.