A Arif1905 Taze Üye Üye 15 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar telefonumun ekran parlaklığı maksimumda bile kısık ve bir türlü yükselmiyor bunu nasıl çözebiliriz lütfen yardım
Arkadaşlar telefonumun ekran parlaklığı maksimumda bile kısık ve bir türlü yükselmiyor bunu nasıl çözebiliriz lütfen yardım
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 15 Ocak 2021 #2 Arif1905 adlı kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar telefonumun ekran parlaklığı maksimumda bile kısık ve bir türlü yükselmiyor bunu nasıl çözebiliriz lütfen yardım Genişletmek için tıkla ... Güç tasarruf modu açık mı Mesajlar birleştirildi: 15 Ocak 2021 Elif adlı kullanıcıdan Alıntı: Güç tasarruf modu açık mı Genişletmek için tıkla ... Ayarlar >pil >güç tasarruf modu kapalı ise açınız. Upvote 0
Arif1905 adlı kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar telefonumun ekran parlaklığı maksimumda bile kısık ve bir türlü yükselmiyor bunu nasıl çözebiliriz lütfen yardım Genişletmek için tıkla ... Güç tasarruf modu açık mı Mesajlar birleştirildi: 15 Ocak 2021 Elif adlı kullanıcıdan Alıntı: Güç tasarruf modu açık mı Genişletmek için tıkla ... Ayarlar >pil >güç tasarruf modu kapalı ise açınız.