Memesi Doçent Aktif Üye Mesajlar 263 Çözümler 1 Puanları 150 Cihaz A5 2020 3 May 2021 #1 Selam, bir sorunum var. Telefonumun şarzı 4'tü kapalıydı, sonra sarja takıp 5 oldu sonra açtım birden sarjım 8 oldu. Bunu nasıl düzelterim
Selam, bir sorunum var. Telefonumun şarzı 4'tü kapalıydı, sonra sarja takıp 5 oldu sonra açtım birden sarjım 8 oldu. Bunu nasıl düzelterim
asK Retired at 2022 Emekli Mesajlar 1,331 Çözümler 20 Puanları 28,350 3 May 2021 #2 Açılana kadar 8 olmuş olabilir ya da pil sağlığı ile ilgili bir durumdur. Ancak ilk ihtimal daha yüksek, yani bir sorun yok ortada. Upvote 0
Açılana kadar 8 olmuş olabilir ya da pil sağlığı ile ilgili bir durumdur. Ancak ilk ihtimal daha yüksek, yani bir sorun yok ortada.
Memesi Doçent Aktif Üye Mesajlar 263 Çözümler 1 Puanları 150 Cihaz A5 2020 3 May 2021 #3 asK adlı kullanıcıdan Alıntı: Açılana kadar 8 olmuş olabilir ya da pil sağlığı ile ilgili bir durumdur. Ancak ilk ihtimal daha yüksek, yani bir sorun yok ortada. Genişletmek için tıkla ... 5 oldu açtım aynı dakkada power tuşyna bastım birden 8 olmuştu Upvote 0
asK adlı kullanıcıdan Alıntı: Açılana kadar 8 olmuş olabilir ya da pil sağlığı ile ilgili bir durumdur. Ancak ilk ihtimal daha yüksek, yani bir sorun yok ortada. Genişletmek için tıkla ... 5 oldu açtım aynı dakkada power tuşyna bastım birden 8 olmuştu