Oppo enco w 51 kulaklığın gürültü önleyici sinin aktif olup olmadığını nasıl
Sol kulağına iki kere vurunca sanki ortamda ses yokmuş hissi oluyor sanki tabiri caizse hafif sağır olmuş gibi hissediyorsunız.Oppo enco w 51 kulaklığın gürültü önleyici sinin aktif olup olmadığını nasıl
Onu bunu bilmem de bence en iyi kulaklık markası seenhiser..3 yıl kullandım en Uygun modeli olmasına rağmen çok memnundumSol kulağına iki kere vurunca sanki ortamda ses yokmuş hissi oluyor sanki tabiri caizse hafif sağır olmuş gibi hissediyorsunız.
Ama açıldığına dair bir uyarı sesi almıyorsunuz gürültü engelleyici açıldığına dair yani.
Kullanan biri olarak yazıyorum.
Müzik dinlemeyi seviyorsanız tâbiOnu bunu bilmem de bence en iyi kulaklık markası seenhiser..3 yıl kullandım en Uygun modeli olmasına rağmen çok memnundum
Gürültü engelleme var mıydı?. Sıcakta komple kulaklar pişer onunla.Onu bunu bilmem de bence en iyi kulaklık markası seenhiser..3 yıl kullandım en Uygun modeli olmasına rağmen çok memnundum
Mesajlar birleştirildi:
Müzik dinlemeyi seviyorsanız tâbi
Gürültü önlemiyorsa o kadar büyük bir kulaklığı kulağın pişmesi için takmaya lüzum yok biz çinliler o yüzden w51 ürettik hem pişmesin hem gürültü olmasın konuşurken zira bu önemli.Alay etmeyiniz lütfengürültü önlemeye gerek yok ki zaten çünkü bahse konu kulaklık cidden çok üst kalite.. şöyle de diyebiliriz tipik Alman malı.. Japonlar dan iyiler
![]()
Mesajlar birleştirildi:
Kulakların pişmesi olayına katılıyorum ama değer..
Mesajlar birleştirildi:
Pardon Çinliler den demek istedim aslında![]()
Maalesef kulak içi ama tomurcuk değil.W51 dediğiniz kesin küçük kulak içi modelidir.. biliyorsunuz ben küçük sevmiyorum![]()
Aynen seenheiser kablolu kullanıyorum daha önce çok kulaklık kullandım Sony Philips jbl VS. Bu kadar sağlam görmedim maşallah kulaklık performansı da gayet iyi meslek itibari ile yağmur çamur batak ve çatakta kullanıyorum hiç sorun yaşatmadı. Air pods pro aldık bide yanına bakalım.Onu bunu bilmem de bence en iyi kulaklık markası seenhiser..3 yıl kullandım en Uygun modeli olmasına rağmen çok memnundum
Mesajlar birleştirildi:
Müzik dinlemeyi seviyorsanız tâbi