Çözüldü Browser da tr.rdrtr.com hatası almak

Deryadeniz907

Ordinaryüs
Forum Ekibi
Uzman Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Forumdaşlar merhaba
N11 mobil uygulaması üzerinden üyelikli giriş yapıyorum bir ürün link i paylaşıyorum WhatsApp üzerinden ama link mobil uygulamada açılacağına tr.rdrtr.com diye bir siteye yönlendiriyor ve link açılmıyor.
N11 mobil uygulamasına üyeliksiz giriş yapıyorum link paylaşımında sıkıntı olmuyor paylaştığım linkler direkt uygulamada açılıyor her yolu denedim tarayıcı ayarlarını sıfırladım n11 mobil uygulama verilerini sildim yeniden yükledim üyelikli giriş yapınca bu bahsettiğim siteye tr.rdrtr.com yönlendiriyor defalarca n11 canlı destek ve WhatsApp hattına yazdım çözüm ekibi de biz de sorun yok diyorlar bu ne ile alakalı olabilir başına gelen var mı telefon oppo reno 5 lite.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-12-17-19-43-56-55_dc00545bd3b8828f033a02ac25b2d36d.jpg
    Screenshot_2022-12-17-19-43-56-55_dc00545bd3b8828f033a02ac25b2d36d.jpg
    546.5 KB · Görüntüleme: 57

oksilado

Valhalla
Forum Ekibi
Aktif Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Forumdaşlar merhaba
N11 mobil uygulaması üzerinden üyelikli giriş yapıyorum bir ürün link i paylaşıyorum WhatsApp üzerinden ama link mobil uygulamada açılacağına tr.rdrtr.com diye bir siteye yönlendiriyor ve link açılmıyor.
N11 mobil uygulamasına üyeliksiz giriş yapıyorum link paylaşımında sıkıntı olmuyor paylaştığım linkler direkt uygulamada açılıyor her yolu denedim tarayıcı ayarlarını sıfırladım n11 mobil uygulama verilerini sildim yeniden yükledim üyelikli giriş yapınca bu bahsettiğim siteye tr.rdrtr.com yönlendiriyor defalarca n11 canlı destek ve WhatsApp hattına yazdım çözüm ekibi de biz de sorun yok diyorlar bu ne ile alakalı olabilir başına gelen var mı telefon oppo reno 5 lite.
Şuan da üyelikli ve üyeliksiz denedim Paylas butonundan whatsapp a yolladım her seferinde uygulamaya yönlerdi ve actı
Mesajlar birleştirildi:

Forumdaşlar merhaba
Telefon daki bir program veya yazılım arkaplanda çalısıyor o engelliyor olabilir

Upvote 0

Deryadeniz907

Ordinaryüs
Forum Ekibi
Uzman Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Şuan da üyelikli ve üyeliksiz denedim Paylas butonundan whatsapp a yolladım her seferinde uygulamaya yönlerdi ve actı
Mesajlar birleştirildi:

Telefon daki bir program veya yazılım arkaplanda çalısıyor o engelliyor olabilir
Bunu nasıl tespit edebiliriz var mıdır bir yolu

Upvote 0

Deryadeniz907

Ordinaryüs
Forum Ekibi
Uzman Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Virüs taraması yapın cihazınıza yeni yükleme yaptığınız bir uygulama veya modlanmış bir uygulama yüklediniz ise onu kaldırın n11 ve WhatsApp sürümünüz güncel mi kontrol edin
Telefon yöneticisinden virüs taraması yaptırdım temiz telefonumda modlu uygulamalar var onlardan kaynaklı mıdır acaba

Upvote 0

oksilado

Valhalla
Forum Ekibi
Aktif Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Telefon yöneticisinden virüs taraması yaptırdım temiz telefonumda modlu uygulamalar var onlardan kaynaklı mıdır acaba
Onlardan kaynaklı olabilir sistemden bir sey engelleme yapıyor büyük ihtimalle
Mesajlar birleştirildi:

@Deryadeniz907 biraz araştırma yaptım siz n11 üzerinden ürün satımı yapıyormusunuz. Eger o linkleri paylaşım yapıyor iseniz kendi hesabınızdan ondan kaynaklı reklam gizleme yapılıyor olabilir

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Forumdaşlar merhaba
büyük ihtimal sunucularında sorun var adbl0ck vs. engellersen cıkmaz.

bildiğim kadarıyla rdrtr.com sitesi iş ortaklarına satış başına komisyon ödeyen bir firma. adblock vb. eklenti varsa o kapatmış olabilir

Upvote 0

Deryadeniz907

Ordinaryüs
Forum Ekibi
Uzman Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Onlardan kaynaklı olabilir sistemden bir sey engelleme yapıyor büyük ihtimalle
Mesajlar birleştirildi:

@Deryadeniz907 biraz araştırma yaptım siz n11 üzerinden ürün satımı yapıyormusunuz. Eger o linkleri paylaşım yapıyor iseniz kendi hesabınızdan ondan kaynaklı reklam gizleme yapılıyor olabilir
Hayır ürün satışı yapmıyorum
Telefonumda özel DNS kurulu bu şekilde
Mesajlar birleştirildi:

büyük ihtimal sunucularında sorun var adbl0ck vs. engellersen cıkmaz.

bildiğim kadarıyla rdrtr.com sitesi iş ortaklarına satış başına komisyon ödeyen bir firma. adblock vb. eklenti varsa o kapatmış olabilir
Evet bu şekilde özel DNS var
Mesajlar birleştirildi:

Bu ayarı kapattım oldu
Yardımlarınız için Allah razı olsun sayın @Elif hanım @oksilado bey
Tam kafayı yemek üzereydim ama bu ayarı kapatınca uygulamalar reklam göstermeye başladı

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-12-17-20-49-56-62_8ecb18ff21726a42693957ff5a148085.jpg
    Screenshot_2022-12-17-20-49-56-62_8ecb18ff21726a42693957ff5a148085.jpg
    215 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_2022-12-17-20-49-56-62_8ecb18ff21726a42693957ff5a148085.jpg
    Screenshot_2022-12-17-20-49-56-62_8ecb18ff21726a42693957ff5a148085.jpg
    215 KB · Görüntüleme: 75
Upvote 0
Çözüm

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Hayır ürün satışı yapmıyorum
Telefonumda özel DNS kurulu bu şekilde
Mesajlar birleştirildi:

Evet bu şekilde özel DNS var
Mesajlar birleştirildi:

Bu ayarı kapattım oldu
Yardımlarınız için Allah razı olsun sayın @Elif hanım @oksilado bey
Tam kafayı yemek üzereydim ama bu ayarı kapatınca uygulamalar reklam göstermeye başladı
Rica ederim,Amin.

Upvote 0