A atakan63 Taze Üye Üye 15 Şub 2022 #1 Dostlar mesele malum. Nasıl yapacağım. IMEI attıran var mı. Nereden ve nasıl halletti. Yardımlarınızı bekliyorum
Dostlar mesele malum. Nasıl yapacağım. IMEI attıran var mı. Nereden ve nasıl halletti. Yardımlarınızı bekliyorum
A atakan63 Taze Üye Üye 15 Şub 2022 #2 atakan63 adlı kullanıcıdan Alıntı: Dostlar mesele malum. Nasıl yapacağım. IMEI attıran var mı. Nereden ve nasıl halletti. Yardımlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Cihaz oppo reno 2 256/8 CPH1907 Upvote 0
atakan63 adlı kullanıcıdan Alıntı: Dostlar mesele malum. Nasıl yapacağım. IMEI attıran var mı. Nereden ve nasıl halletti. Yardımlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Cihaz oppo reno 2 256/8 CPH1907
A atakan63 Taze Üye Üye 15 Şub 2022 #4 Daha şebeke gitmedi ama kayıt dışı olduğu tespit edilen IMEI diyor Upvote 0
C Cihangir Doçent Aktif Üye 15 Şub 2022 #6 Türk Telekom hatlar kolay kolay kapanmıyor her yılbaşında kapanan cihazlarda açılıyor şuan 2 ay olarak uzatma yapılabiliyor oppo rom kapalı klonlama yapılamaz zaten doğru da deyil önermem şahsen Upvote 0
Türk Telekom hatlar kolay kolay kapanmıyor her yılbaşında kapanan cihazlarda açılıyor şuan 2 ay olarak uzatma yapılabiliyor oppo rom kapalı klonlama yapılamaz zaten doğru da deyil önermem şahsen