ColorOS 7 şerefine yaptığımız aşağıdaki linkteki çekilişimiz sonuçlanmıştır. Geç açıklama sebebimiz tedarikçimizin yaşadığı teknik sıkıntılar. Sorunları hala devam etmekte ancak sizleri daha fazla bekletmemek adına çekilişi açıklıyoruz.
www.oppoturkiye.org
Bildiğiniz üzere "Katılıyorum" mesajınızın sağ üstünde yazılı olan # ile başlayan numara bilet numaranız oluyor ve buna göre çekiliş yapılıyor. Çekilişte geçersiz sayılan mesajlar, yönetim mesajları ve Katılıyorum içeriği olmayan mesajlar dahil edilmedi. Buna göre aşağıdaki görselde bulunan numaralar kazanmıştır.
75₺ Netflix Kodu kazanan: @glomospira1907
Tek sefere mahsus nick değiştirme hakkı kazananlar: @Cihan37 ve @ULDIN
75₺ Netflix Kodu yedek: @yiitgven7x
Nick değiştirme hakkı yedekleri: @Deaththroes ve @Freedom41
Hepinize hayırlı olsun arkadaşlar. 1 Hafta içersinde geri dönüş sağlamamanız durumunda ödül yedeklere devredilecektir.
Ödülleriniz için bana Özel Mesaj ile ulaşınız. Netflix kodunun tedariğinde sorun olduğu için sorun ortadan kalktığında en kısa sürede teslim edilecektir.

Duyuru - ColorOS 7 şerefine çekiliş!
Bildiğiniz üzere birçok cihaz ColorOS 7'yi aldı ve bunların en başında, en çok beklenen Reno 2Z vardı. Bunun hatırına bir çekiliş düzenlemek istedik! Çekilişe katılma şartları: Bu konunun altına "Katılıyorum" mesajı yazmak. Instagram sayfamızı takip etmek: @oppoforum Ödüller: 1 kişiye 75₺...

Bildiğiniz üzere "Katılıyorum" mesajınızın sağ üstünde yazılı olan # ile başlayan numara bilet numaranız oluyor ve buna göre çekiliş yapılıyor. Çekilişte geçersiz sayılan mesajlar, yönetim mesajları ve Katılıyorum içeriği olmayan mesajlar dahil edilmedi. Buna göre aşağıdaki görselde bulunan numaralar kazanmıştır.
75₺ Netflix Kodu kazanan: @glomospira1907
Tek sefere mahsus nick değiştirme hakkı kazananlar: @Cihan37 ve @ULDIN
75₺ Netflix Kodu yedek: @yiitgven7x
Nick değiştirme hakkı yedekleri: @Deaththroes ve @Freedom41
Hepinize hayırlı olsun arkadaşlar. 1 Hafta içersinde geri dönüş sağlamamanız durumunda ödül yedeklere devredilecektir.
Ödülleriniz için bana Özel Mesaj ile ulaşınız. Netflix kodunun tedariğinde sorun olduğu için sorun ortadan kalktığında en kısa sürede teslim edilecektir.