• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

ColorOS 12 ve Android 12 Global ve Türkiye takvimi ne zaman açıklanacak?

Deryadeniz907

Ordinaryüs
Forum Ekibi
Uzman Üye
Bende Reno 5 Lite kullanıyorum. Bence de alması gerekli. Almazsa çok saçma olur ve bu konuda çok tepki alır.
Ne derece doğrudur bilmiyorum ama sitede bu şekilde açıklamışlar ve reno 5 lite listede var

Enestr571

Ordinaryus
Aktif Üye

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Ne derece doğrudur bilmiyorum ama sitede bu şekilde açıklamışlar ve reno 5 lite listede var
Bu listeden haberim var ,lakin bu liste kesin değil ümit edilen olarak geçiyor daha , global liste açıklanmadı.

Bu yüzden listeyi yayınlamadım .

Bundan dolayıdır ki resmi açıklamayı beklemek beklemek en doğrusu.

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Merhaba Forum Reno 4 Lite Alicak mi Peki Bence Alır Diye Düşünüyorum Ki Güçlü bir Cihaz
Cihazın güçlü olmasına bakılmaksızın yapılıyor 2 dönem büyük güncelleme almadıysa büyük ihtimal alacaktır ve reno4lite almadı 2 büyük güncelleme,
Ama tabi bu tamamen OPPO nun kendi tasarrufunda olan bir durum global listeyi açıkladığında resmi açıklamayı beklemek lazım.
Ama benim şahsi görüşüm alır diye düşünüyorum

ByCiHaT

Yeni Üye
Üye
Reno 5 lite almazsa yüzbinlerce müşteri kaybeder, şöyle düşünün, APPLE Şuan son çıkan ios 15 sürümüne İphone 6S ve 6S Plus dahil etmiş. 6s'ler en az 10 yıllık telefon, APPLE 10 yıllık telfonuna hala güncelleme olanağı sunuyorsa bu APPLE geçmek için bir fırsattır. Biz bu kadarını düşünebiliyorsak, ordaki mühendisler hayli hayli düşünürler diye umuyorum.