Oppo Reno 3 de Dokunma izi kapatamama sorunu yaşıyorum. Lütfen biri yardım etsin. Ekran dokunma işareti (yuvarlak iz) nereden kapanıyor. Oppo menüsüne uygun anlatım lazım. Samsung veya Xiaomi gibi telefonların menüleri oppo ile uyuşmuyor.
kayıtta değil normal kullanımda her yerde dokunma izi çıkıyor. Oppo Reno 3 de "Ek Ayarlar" altında veya başka bir yerde "Geliştirici Seçenekler" menüsü yok. İlgili ilgisiz tek tek her yere girdim...
Ekran kaydı alırken mi yoksa normal kullanımda mı oluyor buOppo Reno 3 de Dokunma izi kapatamama sorunu yaşıyorum. Lütfen biri yardım etsin. Ekran dokunma işareti (yuvarlak iz) nereden kapanıyor. Oppo menüsüne uygun anlatım lazım. Samsung veya Xiaomi gibi telefonların menüleri oppo ile uyuşmuyor.
kayıtta değil normal kullanımda her yerde dokunma izi çıkıyor. Oppo Reno 3 de "Ek Ayarlar" altında veya başka bir yerde "Geliştirici Seçenekler" menüsü yok. İlgili ilgisiz tek tek her yere girdim bulamadım. Telefonumun menüsüne uygun anlatıma ihtiyacım var.Ekran kaydı alırken mi yoksa normal kullanımda mı oluyor bu
Gelştiriciyi nasıl açabilirim? Benim Oppo Reno 3 te Ek Ayarlar var fakat ne Ek Ayarlar ın nede başka bir menünün altında Geliştirici Seçenekler veya benzeri bir menü yokGeliştirici seçenekleri menüsünden yapabilirsiniz, eğer orada yoksa.
Geliştirici yi açmanız gerekir
Geliştirici Seçenekleri Menüsü Nasıl Açılır?kayıtta değil normal kullanımda her yerde dokunma izi çıkıyor. Oppo Reno 3 de "Ek Ayarlar" altında veya başka bir yerde "Geliştirici Seçenekler" menüsü yok. İlgili ilgisiz tek tek her yere girdim bulamadım. Telefonumun menüsüne uygun anlatıma ihtiyacım var.
Mesajlar birleştirildi:
Gelştiriciyi nasıl açabilirim? Benim Oppo Reno 3 te Ek Ayarlar var fakat ne Ek Ayarlar ın nede başka bir menünün altında Geliştirici Seçenekler veya benzeri bir menü yok
Estağfurullah, rica ederim sorununuzun çözüme kavuşması bizim mutluluğumuz.elinizi ayağınızı öpüyorum sizin... dileyin benden ne dilerseniz. 3 gündür beni dellendirdi o işaret... Çoook teşekkür ederim
Hay Allah razı olsun yavGeliştirici Seçenekleri Menüsü Nasıl Açılır?
Ayarlar uygulamasına giriş yapın.
Açılan menüden Cihaz Hakkında sekmesini bulun.
Sürüm> anabant çekirdek > derleme numarası sonrasında 6 veya 8 defa basınız üzerine
Bu kutucuğun üzerine birkaç kez hızlıca tıklayın. 6 veya 8 arası olabilir tıklama sayısı yazı çıkana kadar basabilirsiniz.
İşlem başarılı olduğunda yazı çıkacaktır.
Geliştirici Seçenekleri Menüsü Nasıl Açılır?
Ayarlar uygulamasına giriş yapın.
Açılan menüden Cihaz Hakkında sekmesini bulun.
Sürüm> anabant çekirdek > derleme numarası sonrasında 6 veya 8 defa basınız üzerine
Bu kutucuğun üzerine birkaç kez hızlıca tıklayın. 6 veya 8 arası olabilir tıklama sayısı yazı çıkana kadar basabilirsiniz.
İşlem başarılı olduğunda yazı çıkacak.