K kayraflex Taze Üye Üye 11 May 2022 #1 Oppo reno 4 lite kullanıyorum fakat yeni gelen emojilerin hiçbiri klavyede yok whatsapp üzerinden kopyalayıp kullanmaya çalıştığımda da küçük kare kutu oluyor. Çözümü nedir nasıl kullanabilirim bunları? Moderatör tarafında düzenlendi: 11 May 2022
Oppo reno 4 lite kullanıyorum fakat yeni gelen emojilerin hiçbiri klavyede yok whatsapp üzerinden kopyalayıp kullanmaya çalıştığımda da küçük kare kutu oluyor. Çözümü nedir nasıl kullanabilirim bunları?
Y yigittaner2 Üyecik Üye 11 May 2022 #2 Cloroos 12 oppo reno4 lite geldimi benim oppo reno4 cph2113 gelmedi cloroos 12 lite değil benim telefon Upvote 0
Cloroos 12 oppo reno4 lite geldimi benim oppo reno4 cph2113 gelmedi cloroos 12 lite değil benim telefon
K kayraflex Taze Üye Üye 11 May 2022 #3 yigittaner2 adlı kullanıcıdan Alıntı: Cloroos 12 oppo reno4 lite geldimi benim oppo reno4 cph2113 gelmedi cloroos 12 lite değil benim telefon Genişletmek için tıkla ... Yok bana gelmedi henüz de whatsappta kullandığım bazı emojileri normal telefon arayüzünde kullanamıyorum onun için yazdım. Upvote 0
yigittaner2 adlı kullanıcıdan Alıntı: Cloroos 12 oppo reno4 lite geldimi benim oppo reno4 cph2113 gelmedi cloroos 12 lite değil benim telefon Genişletmek için tıkla ... Yok bana gelmedi henüz de whatsappta kullandığım bazı emojileri normal telefon arayüzünde kullanamıyorum onun için yazdım.