• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

Çözüldü forum uygulamasında ki hatalar

SecondLiFE

Yazar Üye
Üye
Merhaba ,

kısaca bahsedeyim , uygulamadan hiç bir şekilde mesaj içeriğine fotoğraf yüklenmiyor veyahut ben yapamıyorum konu hakkında aydınlatabilirseniz sevinirim.

Çözüm
Şu anda forum uygulamamızda fotoğraf yükleme özelliği kapalı ve bu özellik için çalışmamız aksamış olmasına rağmen devam ediyor. Bilgimiz dahilinde yani. Ayrıca forumumuzda PWA teknolojisi bulunduğundan geçici bir süre internetten girmekle idare...

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Merhaba ,

kısaca bahsedeyim , uygulamadan hiç bir şekilde mesaj içeriğine fotoğraf yüklenmiyor veyahut ben yapamıyorum konu hakkında aydınlatabilirseniz sevinirim.
Evet Uygulamamızda bazı sorunlar mevcuttur iyileştirme çalışmaları sürüyor, bu süre zarfında internetten giriş yaparsanız daha sağlıklı kullanım sağlayabilirsiniz.

Upvote 0

asK

Retired at 2022
Emekli
Şu anda forum uygulamamızda fotoğraf yükleme özelliği kapalı ve bu özellik için çalışmamız aksamış olmasına rağmen devam ediyor. Bilgimiz dahilinde yani. Ayrıca forumumuzda PWA teknolojisi bulunduğundan geçici bir süre internetten girmekle idare edebilirsiniz. En kısa zamanda bu özelliği getireceğiz.

Upvote 0
Çözüm