E elanursbdk Üyecik Banlandı Üye 19 Tem 2022 #1 Merhaba bir süredir galeride fotoğrafların alt kısmında yeşil bir çizgi gözüküyor bunun sebebi ne olabilir nasıl düzeltebiliriz?
Merhaba bir süredir galeride fotoğrafların alt kısmında yeşil bir çizgi gözüküyor bunun sebebi ne olabilir nasıl düzeltebiliriz?
E Enestr571 Ordinaryus Aktif Üye 29 Tem 2022 #11 elanursbdk adlı kullanıcıdan Alıntı: Yok hayır kılıf kullanmıyorum Mesajlar birleştirildi: 28 Tem 2022 Yapmaya çekindim biraz galerimdeki fotoğraflar silinmez değil mi? Genişletmek için tıkla ... Kamera verileri sikerken silinmez herhangi birşey sadece kamera acini yeniler Ama fotoğraflar uygulamasının verilerini dilersen kaybolur Upvote 0
elanursbdk adlı kullanıcıdan Alıntı: Yok hayır kılıf kullanmıyorum Mesajlar birleştirildi: 28 Tem 2022 Yapmaya çekindim biraz galerimdeki fotoğraflar silinmez değil mi? Genişletmek için tıkla ... Kamera verileri sikerken silinmez herhangi birşey sadece kamera acini yeniler Ama fotoğraflar uygulamasının verilerini dilersen kaybolur