Arka planda çalışmasını engelleyin ön belleği ve verilerinizi siliniz durdurmaya zorlayınız.Merhaba arkadaşlar google chrome arkaplanda çok fazla şarj tüketiyor. Telefon pil kullanımına baktığımda chrome ortalama 3 dk aktif olarak kullanılmış gözükse de arkaplanda 1500 mah kadar pil tüketiyor. Bu genel bir sorun mu benim başıma gelen bir sorun mu acaba ?
Merhaba @mutant39Merhaba arkadaşlar google chrome arkaplanda çok fazla şarj tüketiyor. Telefon pil kullanımına baktığımda chrome ortalama 3 dk aktif olarak kullanılmış gözükse de arkaplanda 1500 mah kadar pil tüketiyor. Bu genel bir sorun mu benim başıma gelen bir sorun mu acaba ?
Rica ederim size her konuda yardimci olacagiz istediginiz zaman 24 saatMerhabalar herkese teşekkürler güncellemeleri kaldırdım, chromedan durmaya zorla diyerek bir daha chromeya girmedim ve opera indirdim. Şuanlık her şey düzgün gözüküyor herkese tekrardan teşekkürler.
Rica ederimMerhabalar herkese teşekkürler güncellemeleri kaldırdım, chromedan durmaya zorla diyerek bir daha chromeya girmedim ve opera indirdim. Şuanlık her şey düzgün gözüküyor herkese tekrardan teşekkürler.
devre disi birakabilirsiniz sadeceA74 modelini kullanıyorum sanırım son sistem güncellemesinden sonra chorome aşırı şarj tüketiyor. Durdurma yaptım google aramadan sonra aktif olup yine çalışıyor veya bir şekilde yine çalışıp şarjı emiyor.Güncelleme kaldırma denedim olmuyor.
Müdahale etmek yine bir nebze düşürüyor aynı telefonu kullanan bir arkadaşta pil kullanımı %85 lerde.
İşin uzmanlarına soruyorum chorome yi kaldırmanın bir yolu var mı?