Hayırlı olsun..Android 11 bizim neyimize biz daha 3 aydır güvenlik güncellemesi alamıyoruz.. Beklentiyi yine yüksek tutmusuz anlaşılan![]()
aşk olsun bari alay etmeyinHayırlı olsun..
Yo alay değil estağfurullah, en azından güvenlik güncellemesi almışsınız bunun arkası ColorOS11 dir.aşk olsun bari alay etmeyin![]()
Artık ColorOS11 gelir diye dedim bundan sonrası için.dikkatinizden kaçmış sanırım almışızda ne zaman 3 ay önce .... benim bildiğim ayda bir gönderilmesi gerekmiyor mu..
Mesajlar birleştirildi:
nisan ayından beri amiyane tabiriyle tık yok...
anladım temenliniz için teşekkür ederim ancak hiç sanmıyorum artık. mesela size 11 gelmeden 2 hafta önce güvenlik güncellemesi gelmişti demi..Artık ColorOS11 gelir diye dedim bundan sonrası için.
Yok bir ay öncesi geldi.8 mayıs da güvelik yaması geldi. 8 haziranda ColorOS11.anladım temenliniz için teşekkür ederim ancak hiç sanmıyorum artık. mesela size 11 gelmeden 2 hafta önce güvenlik güncellemesi gelmişti demi..
işte bu hesaba göre saçma olacak belki ama bize 11 in mayısta gelmesi lazımdıYok bir ay öncesi geldi.8 mayıs da güvelik yaması geldi. 8 haziranda ColorOS11.
Şuan reno2z ye dağıtım durdu sıkıntılardan dolayı bence onu verip size verebilirler.işte bu hesaba göre saçma olacak belki ama bize 11 in mayısta gelmesi lazımdıbence adamlar bizi defterden sildiler...