• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

Yardım İvedi olarak ilgilenmesi Oppo reno 5 lite ekran ve klavye sorunu

BuketCevdet

Taze Üye
Üye
Aldığım günün akşamına telefonumun ekranı kırıldı kendi hatam olduğu için garanti kapsamına girmedi bende servisine gönderdim ücretini ödememe rağmen orjinel parça takılmadı bunu daha sonra rast gele bir telefoncu arkadaşımdan öğrendim. Tel ekranında renk bozukluğu problemi ve klavye bozukluğu hala devam etmektedir. Bunun üzerine bugün android resmi olan bir simge geldi tel ne ekranından ne de hafızasından kaldıramıyorum. Uygulama verilerini okuma başarısız oldu. Uygulama başlatılamıyor. Dosya ekinde de gönderdim fotosu bununla ilgilenmenizi birde ekran rengi ve klavye bozukluğunun giderilmesini rica ediyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-03-14-15-56-35-28_92b64b2a7aa6eb3771ed6e18d0029815.jpg
    Screenshot_2022-03-14-15-56-35-28_92b64b2a7aa6eb3771ed6e18d0029815.jpg
    702.4 KB · Görüntüleme: 54

Deryadeniz907

Ordinaryüs
Forum Ekibi
Uzman Üye
Aldığım günün akşamına telefonumun ekranı kırıldı kendi hatam olduğu için garanti kapsamına girmedi bende servisine gönderdim ücretini ödememe rağmen orjinel parça takılmadı bunu daha sonra rast gele bir telefoncu arkadaşımdan öğrendim. Tel ekranında renk bozukluğu problemi ve klavye bozukluğu hala devam etmektedir. Bunun üzerine bugün android resmi olan bir simge geldi tel ne ekranından ne de hafızasından kaldıramıyorum. Uygulama verilerini okuma başarısız oldu. Uygulama başlatılamıyor. Dosya ekinde de gönderdim fotosu bununla ilgilenmenizi birde ekran rengi ve klavye bozukluğunun giderilmesini rica ediyorum

Senin telefonunun sorununu yetkili teknik servis çözer, dediğin işlemleri çözecek forum daha icat edilmedi

Upvote 0

Eray32

Taze Üye
Üye
Aynı hata bendede olmuştu.Şöyleki Yandex navigasyonu kaldırıp tekrar kurdugumda geldi.Android sembolü kocaman.Bende tekrar sildim Yandex naviyi gitmedi ço ugraştım olmadı.En son teli komple kapatıp açtım bir daha gelmedi.Sende öyle dene derim

Upvote 0